Een kijkje achter de schermen bij E-Wolve

Het spreekwoord een kijkje achter de schermen wordt in deze blog heel letterlijk genomen. Normaal gesproken heeft dit spreekwoord de betekenis dat je voor een keer kan kijken waar normaal niemand mag of kan kijken. Bij E-Wolve hebben we daar een uitzondering voor, jullie zijn hartstikke welkom!

Jai Visser

Jai Visser

Sonos boxje aan en gaan

De dag begint meestal om 8 uur ‘s ochtends. Wanneer de deur open gaat starten we de computers op, zetten we de Sonos box aan, pakken we iets te drinken en beginnen we met onze dag. Iedere dag heeft andere werkzaamheden voor andere klanten, bijvoorbeeld SEO-optimalisatie, een call of meeting met een klant waar we een website voor aan het maken zijn. De vele verschillende taken doen wij altijd het werk voor een klant met plezier.

Onze klanten zijn belangrijk voor ons

Voor iedere klant is er op elk gebied van onze specialisatie een pakket samengesteld. Wil jij een basis website? Of zelfs een op maat gemaakte website? Heb je al een website, maar wil je dat wij support en onderhoud regelen? Geen probleem, wij staan voor jou klaar. Voor iedereen is er pakket wat perfect bij hen past. Er zijn 3 pakketten, Basic, Medium en Premium (op maat). De pakketten verschillen niet in kwaliteit, maar wel in prijs en de extra’s natuurlijk. Zoals bij het “Website Premium” pakket zit een huisstijl ontwerp en Support & Onderhoud contract voor 6 maanden. Wat niet in het “Website Basic” pakket zit.

Het contact tussen ons en de klant vinden wij erg belangrijk. Wanneer je besluit om aan de slag te gaan met ons, zorgen we eerst altijd voor een kennismaking. Dit kan zowel op locatie of via een videocall. Wij hechten veel waarde aan onze klanten, want zo kunnen wij ze op de beste manier helpen en voelt de samenwerking vertrouwd. Wanneer het project daadwerkelijk begint wordt je als klant zijnde altijd op de hoogte gehouden m.b.t. de vorderingen en is er minimaal 1 keer in de 2 weken een meeting met de klant.

Content tips

Hoe gaan wij te werk?

Zoals ik eerder al verteld had vinden wij het contact met de klant erg belangrijk. Dit doen wij, omdat dit naar onze mening het beste resultaat oplevert voor onze klanten. De communicatie zorgt ook voor betere verbeteringen voor de projecten, omdat we de lijntjes kort houden tussen de klant en ons. Zoals ook in onze over pagina staat werken wij niet voor jou, maar werken we met jou. Daarbij telt jouw mening net zo zwaar, of misschien zelfs zwaarder mee.

Doordat we onze kennis continu up-to-date houden met de laatste trends en ontwikkelingen in onze sector, zijn we experts op het gebied van websiteontwikkeling en online marketing. Daardoor zijn we in staat om al jouw processen zo efficiënt mogelijk in te richten en de beste resultaten voor jou te realiseren.

    Eens een bakje koffie doen?

    Zit jij met een uitdaging en wil jij ons graag eens op de proef stellen? Vul dan ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.