Koppel je webshop aan marketplaces

Met de opkomst van de verschillende grote marketplaces, zoals Bol.com en Amazon, hebben steeds meer webshopeigenaren de behoefte om hun producten ook via deze kanalen te verkopen. Daar is nu een hele handige oplossing voor.

Martijn Swolfs

Martijn Swolfs

Handige plugins van Woosa

Hoe handig is het als je je producten vanuit je Woocommerce omgeving, kan synchoniseren naar Bol.com of Amazon. Je bent dan in staat alle informatie betreffende dat specifieke product te beheren op één plek. Wel zo handig en efficiënt. Woosa ontwikkelt plugins voor Woocommerce en heeft een aantal hele handige ontwikkeld, met name gericht op de koppeling met marketplaces.

Koppel met Bol.com

Bol.com is de grootste marktplaats van Nederland en België. Wanneer je je producten via dit platform gaat verkopen, bereik je maandelijks meer dan 10 miljoen unieke bezoekers!

Eén van de grootste voordelen van bol.com is haar prijsmodel. Je betaalt op basis van een CPS (cost-per-sale), waardoor je pas een commissie betaalt wanneer je een product hebt verkocht via bol.com

  • NPubliceer losse producten of meerdere producten in bulk van WooCommerce naar Bol.com.
  • NUpdate jouw product informatie van prijs tot voorraad vanuit WooCommerce naar Bol.com.
  • NPas de Bol.com product parameters aan in het WooCommerce product of in de algemene instellingen van WooCommerce plugin.
  • NZowel Simpele producten als Variabele producten worden ondersteund om te publiceren en te bewerken vanuit WooCommerce naar Bol.com.

Koppel met Amazon

Amazon is de grootste marktplaats in Europa en de VS. Sinds kort zijn ze ook nadrukkelijk actief in Nederland.

Eén van de grootste voordelen van Amazon is het grote aantal unieke bezoekers per maand, mt maar liefst 2.500.000.00 unieke bezoekers per maand.

  • NPubliceer losse producten of meerdere producten in bulk van WooCommerce naar Amazon.
  • NUpdate jouw product informatie van prijs tot voorraad vanuit WooCommerce naar Amazon.
  • NAlleen simpele worden ondersteund om te publiceren en te bewerken van WooCommerce naar Amazon.

Wil jij ook verkopen via Bol.com of Amazon?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en we gaan kijken hoe we jouw webshop kunnen koppelen aan Bol.com, Amazon of een andere grote marketplace.