Logo laten ontwerpen

Wil je jouw bedrijf onderscheiden van de rest? Een professioneel ontworpen logo is essentieel voor het creƫren van een sterke merkidentiteit en het aantrekken van klanten.
Mockups van E-wolve brandguides

Waarom een logo laten ontwerpen door E-wolve?

Overweeg je een logo te laten ontwerpen, maar wil je meer dan alleen een afbeelding? Bij E-wolve zijn we meer dan alleen ontwerpers. We zijn jouw partners in groei! šŸ’¼ Samen met jou onderzoeken we hoe jouw ideale doelgroep zich online beweegt en hoe we ervoor kunnen zorgen dat jouw logo daar perfect op inspeelt.

Met een doordacht en op maat gemaakt logo zorgen we ervoor dat jouw merk zich onderscheidt en de juiste boodschap uitdraagt naar jouw klanten. Het resultaat? Een logo dat niet alleen mooi is, maar ook effectief is in het aantrekken van nieuwe klanten. Klaar om jouw merkidentiteit naar een hoger niveau te tillen?

  • Logo experts die met jou meedenken
  • Uitgebreide kick-off online of fysiek
  • Een gedetaileerde planning waar we ons aan houden
  • Een logo ontwerp volledig op maat (dus geen templates)
  • Bij oplevering ontvang je de bestanden in AI, PDF, SVG, JPG, PNG en EPS

Zo ziet het proces eruit:

Kennismaking

We beginnen met een Kick-off. Tijdens deze fase leggen we het fundament voor het project. We definiƫren wat we gaan creƫren, hoe het moet functioneren en welke uitstraling het moet hebben.

Logo ontwerp

In dit stadium gaan we aan de slag met het daadwerkelijke ontwerp van je logo. Ons ervaren team van ontwerpers zal verschillende concepten creƫren, waarbij we rekening houden met jouw merkidentiteit, doelgroep en gewenste uitstraling. We zorgen ervoor dat het ontwerp aansluit bij jouw visie en doelstellingen.

Finetuning

Nadat we een aantal concepten hebben gepresenteerd, gaan we samen met jou aan de slag om het gekozen ontwerp te verfijnen en de puntjes op de "i" te zetten. We luisteren naar jouw feedback en suggesties, en passen het ontwerp aan totdat het perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Ons doel is om een logo te creƫren dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook effectief communiceert met jouw doelgroep.

Time to shine

Het is tijd om te stralen! We hebben de laatste puntjes op de ā€œiā€ aangepast en jouw logo is nu voor iedereen te bewonderen. Samen hebben wij een geweldige samenwerking gehad en kijken we terug op een succesvol project.
Brandguide mockup van E-wolve

Successen waar wij aan hebben gewerkt

Wat klanten over ons zeggen:

Door Martijn onze webshop laten bouwen met een prachtig resultaat. Samenwerking verliep super makkelijk en Martijn is altijd goed bereikbaar voor vragen, antwoorden, handige tips en noem maar op. Wij zijn ontzettend blij dat we voor E-wolve hebben gekozen en kunnen het iedereen aanraden!

Uw Tuinshop
uwtuinshop.nl

Martijn is goed bereikbaar, heeft kennis van zaken en komt zijn gemaakte afspraken na, dus ook geen verrassingen achteraf. Erg prettig om met zo'n jonge, gedreven ondernemer samen te werken!

Rocks 'n Rivers
klimenavonturenbos.nl

Wat een fijn team bij E-wolve! Ze maken Ć©cht maatwerk voor je; Ze maken meer dan voldoende tijd vrij om je vragen te beantwoorden en mee te nemen in het proces; Ze nemen niet alleen de rol van developer, designer en online marketeer aan, maar ook van docent om jezelf in staat te stellen je website goed te managen; Elke meeting gebeurt met een glimlach en fijne sfeer. Kortom, alles (en meer) wat je van een development partij zou kunnen verwachten.

Elemental
elementalstrategy.com

Wij zijn heel tevreden met de services E-wolve. Ze zijn altijd bereikbaar bij problemen en lossen deze meteen op. Ook hebben ze onze website gebouwd en weer helemaal opgefrist. Dit traject ging snel! Er werd meegedacht over mogelijkheden waar wij geen kennis van hebben. Dat helpt ons nu heel erg in de dagelijkse werkzaamheden en draagt bij aan een betere marketing.

Vroeg Pieken
vroegpieken.com

Ik ben ontzettend tevreden met mijn nieuwe website. Martijn kan snel schakelen en pakt zaken direct op. Hij heeft mij goed geadviseerd, want in het proces zijn er veel en soms lastige keuzes te maken. Een professional met uitgebreide kennis van zaken die hij vertaalbaar heeft gemaakt voor mij als leek. Ik raad een ieder E-Wolve van harte aan en ik gun iedereen een hele fijne samenwerking met Martijn.

Lux Coaching
lux-coaching.nl

Met mijn bedrijf, Professionals in Design, werken wij veel samen met E-Wolve. Wij maken het ontwerp van de websites en deze wordt voor onze klanten op de pixel na gebouwd. Martijn communiceert erg fijn en komt zijn afspraken altijd na. Ben onwijs blij met deze samenwerking!

Iris Dorrestein
Professionals in Design

Vorig jaar zijn wij in gesprek geraakt en Martijn snapte gelijk waar wil naar toe wilde met een nieuwe website/webshop. Het is een fijne samenwerking geweest. Duidelijke communicatie, goed advies en snelle service wanneer er iets is.

Say Jess Fashionstore.nl
sayjessfashionstore.nl

Martijn denkt met je mee en is erg flexibel. Voor Nailed It Magazine was ik op zoek naar een goede webbouwer. Martijn doet het onderhoud en ik kan altijd bij hem terecht wanneer ik vragen heb. We hebben onlangs een betaalmuur voor de content op de website geĆÆnstalleerd en ik ben hier erg tevreden over. Als er toch een probleem is met de website, dan weet hij dit altijd snel op te lossen.

Nailed it Magazine
naileditmagazine.nl

Martijn is een hele fijne sparringspartner die continue bereikbaar is. Heel erg nice als je toewerkt naar de live gang toe en daarna. Het complete plaatje zeg maar! Ik ben erg trots op het resultaat wat hij neer heeft gezet met smokedbyliz.

Smoked by Liz
smokedbyliz.com

Martijn is op de eerste plaats een fijne man om mee te werken. Hij beschikt over de juiste specialistische kennis en vaardigheden en is proactief en flexibel. Bedankt voor het bouwen van onze nieuwe website!

Nurture Goods
nurturegoods.nl

Ik kan Martijn meer dan aanbevelen. Hij is creatief en denkt mee over de oplossing. Ook erg prettig is dat hij zich aan de planning houdt. Een erg positieve en prettige samenwerking!

DBR Groep
dbrgroep.nl

Ontzettend blij met de nieuwe websites die Ewolve voor VWG heeft gemaakt. Fijne samenwerking!

VWG
vwg.nl

Gaan wij samen jouw droom logo-ontwerpen?

Heb je nog wat vragen over het laten ontwerpen van een logo? Of misschien wil je gewoon gelijk met ons aan de slag! Plan dan geheel vrijblijvend een kennismaking in of neem contact met ons op!

Veelgestelde vragen over het laten ontwerpen van een logo

Gemiddeld gezien duurt het ongeveer 2 weken om een logo te laten ontwerpen. Dat is 2 weken van het moment van de kick-off tot aan de oplevering jouw logo.

Jazeker kunnen we dat ;).

We bieden een uitgebreide huisstijlontwikkeling aan, inclusief de creatie van een uniek logo, aangepaste visitekaartjes, op maat gemaakte Social Media templates, professioneel briefpapier en aantrekkelijke Social Media banners. Als je extra wensen hebt, is het altijd een goed idee om deze met ons te bespreken voor een op maat gemaakt pakket dat perfect aansluit op jouw behoeften.

Voor een veelzijdig gebruik van je logo-ontwerp in verschillende toepassingen, bieden we het logo aan in diverse bestandsformaten, waaronder AI, PDF, SVG, JPG, PNG en EPS.

Ā© E-wolve 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Algemene voorwaarden