Conversie verhogen?

Wil je naast bezoekers nu ook eindelijk eens klanten of (nog) meer klanten? Laat E-wolve je website of webshop analyseren en de conversie optimaliseren.

Jouw conversie optimaliseren en verhogen?

Jouw conversie verhogen met E-wolve

Een website moet ontwikkeld en gecheckt worden volgens een bepaalde hiërarchie van optimalisaties. Als eerste is er het functionele aspect; de website moet goed functioneren. Daarnaast is de toegankelijkheid van de website belangrijk: is de website via elk apparaat en elke browser te benaderen? Verder zijn gebruiksvriendelijkheid en intuïviteit belangrijke aspecten op je website. Werkt alles zoals verwacht? Staan knoppen op de juiste plek en kan de bezoeker eenvoudig de informatie vinden die hij zoekt? Maar de laatste, overtuigingskracht, wordt vaak overgeslagen of simpelweg niet goed geoptimaliseerd.

Het belangrijkste van jouw website is, naast dat je veel bezoekers moet hebben, dat je website jouw bezoekers converteert naar leads of klanten. Want wat heb je nu aan een website die niets oplevert? Dan is het bijna weggegooid geld…

Daarom is het belangrijk om de conversie zo optimaal mogelijk in te richten en deze continu te optimaliseren.

 

Hoe we bij E-wolve conversie verhogen

Nulmeting

Als eerste gaan we kijken naar hoe de website op dit moment is ingericht en hoe de website scoort ten aanzien van overtuigingskracht.

Verbeterpunten

Na de nulmeting gaan we kijken naar wat er gedaan kan worden om de overtuigingskracht van je website een boost te geven. We komen met een concreet actieplan, zodat je ook begrijpt wat we gaan doen en nog belangrijker, waarom we dat doen.

Implementatie

Nu komt het belangrijkste (en het leukste!). We gaan onze verbeterpunten doorvoeren. Nadat we ze hebben doorgevoerd, gaan we meten, meten en meten. We kijken waar we nog kunnen bijsturen en blijven continu opzoek naar nieuwe en betere optimalisaties.

Conversie verhogen in het kort:

N

Concreet actieplan voor een sterke overtuiginsgkracht

N

Door A/B testen meten wat het beste werkt!

N

Prestaties A/B tests inzichtelijk, zodat jij ook begrijpt wat er gebeurt

N

De gouden overtuigingsprincipes van Cialdini toegepast

Hoe lang duurt het om mijn conversie te verhogen?

We stellen een minimale termijn van 6 maanden voor ons conversie verhogen traject. Dat geeft ons voldoende tijd om te optimaliseren en splittests uit te voeren en te analyseren. Uiteindelijk is het belangrijk dat we gaan meten wat wel en niet werkt. Daarmee behaal je de beste resultaten.

Na die 6 maanden, staat het je vrij om te stoppen of om door te gaan natuurlijk. Naar onze mening houdt het optimaliseren van je conversie nooit op. Jouw doelgroep is ook continu in ontwikkeling en daar wil je zo snel mogelijk op inspelen!

 

Hoe lang duurt conversie verhogen?

Klanten die jou voorgingen

Kijken hoe we jouw conversie kunnen verhogen?

Wil je geheel vrijblijvend eens sparren over hoe we conversie kunnen verhogen voor jouw website of webshop? Neem dan gerust eens contact met ons op.