E-mailmarketing

Heb je hulp nodig bij het verzenden van nieuwsbrieven naar je doelgroep of je klanten? Laat E-wolve je helpen bij een e-mailcampagne opzetten.

E-mailmarketing

E-mailcampagne opzetten bij E-wolve?

Uit het nationaal e-mailonderzoek uit 2016 blijkt dat in totaal 85% van de Nederlanders zich het voorgaande jaar had ingeschreven voor een nieuwe nieuwsbrief. Daaruit blijkt dat e-mailmarketing een groot bereik heeft. Uit het onderzoek blijkt ook dat 55% van de Nederlanders vaker dan één keer per jaar naar aanleiding van een e-mail een aankoop doet. Dit biedt kansen voor u als organisatie. In de praktijk zien we vaak dat het kanaal e-mail onderschat wordt. Mensen vinden dan sociale media belangrijker. Die zijn populairder, denken zij dan. Uit het onderzoek blijkt echter dat dit kanaal niet te onderschatten valt. Het is een erg goed kanaal om een grote groep mensen te bereiken. Laat E-wolve uw e-mailcampagne opzetten en kom dus beter in contact met uw doelgroep.

E-mail is een onderschat middel om klanten of potentiële klanten te bereiken. Je kan nieuwsbrieven sturen naar je klanten over nieuws in je bedrijf, productontwikkelingen of andere zaken. Maar je kan een nieuwsbrief ook intern gebruiken, om je medewerkers op de hoogte te stellen van je laatste nieuwtjes.

Ook binnen marketing automation kan e-mail heel erg handig zijn. Wanneer mensen bijvoorbeeld een whitepaper gedownload hebben op je website, kun je ze automatisch een e-mail sturen na een bepaalde tijd. Hebben ze alle informatie gevonden? Willen ze misschien even bellen?

Waarvoor?

Wat kan ik allemaal met e-mailmarketing doen dan?

Koppelen

Een koppeling met je website, wel zo handig!

Naast dat we een e-mailcampagne opzetten voor je, kunnen we dit ook koppelen aan jouw website. Wil je bezoekers van jouw website bijvoorbeeld de mogelijkheden geven zich te abonneren op jouw blog, dan implementeren wij dit met jouw geautomatiseerde systeem. Wanneer je dit wenst, kan je dit aangeven in ons contactformulier. We helpen je graag verder. Kijk ook eens naar onze websites-pagina voor meer informatie over onze websiteontwikkeling.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je nou benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van e-mailmarketing of een andere dienst? Neem dan gerust contact met ons op en plan vrijblijvend een afspraak in. De koffie staat klaar.