Adverteren op social media?

Jouw dienst of producten onder de aandacht brengen bij je doelgroep en je conversie verhogen? Adverteer dan op social media.

Adverteren op social media?

Social media adverteren bij E-wolve?

Social media zijn tegenwoordig niet meer weg te denken bij een organisatie. Het is de manier waarop doelgroepen, voornamelijk jonge, maar ook de wat oudere, in contact kunnen en willen komen met merken waarin zij geïnteresseerd zijn. Het is een gemiste kans om niets met sociale media te doen.

Jouw doelgroep bevindt zich online

Social advertising is gericht benaderen

Advertentie statistieken zijn realtime

Duidelijk budget

Het bereik is groot

Hoe gaan te werk?

Belangrijk bij het adverteren op social media is je doelstelling. Wil je je merk wat meer onder de aandacht brengen, dan richten we een campagne die meer gericht is op branding. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je je diensten of producten op social media wil promoten. Dan richten we een campagne in die focust op conversie. 

Wanneer we een campagne of meerdere campagnes gepubliceerd hebben staan, krijg je van ons maandelijks een rapportage. Daarin laten we de resultaten zien van je huidige campagnes en geven we aan wat we gaan doen om je campagnes nog verder te optimaliseren. Dit doen we natuurlijk ook gedurende de maand!

 

Ja, ik wil

Ja, ik wil social ads!

Wanneer jij besluit dat wij jouw social ads gaan beheren, gaan we starten met een kennismaking. Na deze kennismaking zorgen we voor advertenties die bij jou passen. Dan is het tijd om te gaan bouwen. Hier zit het meeste tijd in. Wij maken daarbij gebruik van geavanceerde tools en de nieuwste mogelijkheden, waardoor we altijd in staat zijn het maximale rendement uit je social media campagne(s) te halen.

Enkele voorbeelden van de mogelijkheden van social ads zijn bijvoorbeeld het verhogen van conversies of het genereren van meer naamsbekendheid. Natuurlijk is er veel meer mogelijk. Daarnaast staan wij ook open om ons proces aan jou uit te leggen, zodat u kunt zien hoe wij jouw geoptimaliseerde campagne inzetten. Dus heb jij een tof idee of wil je met ons samenwerken? Ga dan de uitdaging aan!

Klanten die jou voorgingen

Ben jij klaar om jouw doelgroep te bereiken en kansen te benutten?

Wil je eens vrijblijvend sparren over online marketing? Neem dan contact met ons op en we plannen een sessie in. Kom maar op!