Adverteren in Google?

Wil jij meteen resultaten behalen in Google? Ga dan aan de slag met het adverteren in Google.

Beter gevonden worden in Google?

Zoekmachine adverteren bij E-wolve

Tegenover zoekmachine optimaliseren staat zoekmachine adverteren. Daarbij worden er simpelweg advertenties in bijvoorbeeld Google geplaatst. Dat gebeurt dan met Adwords. Het voordeel van SEA (search engine advertising) is dat het op korte termijn resultaat kan opleveren, terwijl je bij SEO (search engine optimization) resultaat hebt op de lange termijn. Er is echter geen goed of fout hierin. Vaak is een combinatie van beide methoden het beste. Je kan op verschillende manieren in een zoekmachine adverteren.

Wij voeren uit, maar jij hebt de controle

Belangrijk is om als eerste te bepalen wat voor doelstelling je aan jouw campagne wil koppelen. Gaat het om meer naamsbekendheid genereren? Wil je dat mensen een bestand bij je download, zoals een brochure? Of wil je dat mensen gelijk een product of dienst van je afnemen? Vanuit dat startpunt wordt er gekeken naar wat voor campagne het beste aansluit op die doelstellingen. Vervolgens gaat E-wolve de campagne opzetten en inrichten. Daarbij zorgen we er niet alleen voor dat je de campagnes ook kan inzien, maar ook dat u op jouw analyticspagina kan bijhouden wat de resultaten zijn. Het is voor ons belangrijk dat je begrijpt wat we doen en waarom we dat zo doen. Wij zijn er voor jou!

Inzicht in zoekmachine adverteren bij E-wolve
Shopping zoekmachine adverteren bij E-wolve

Zoekmachine adverteren bij E-wolve

Als je een webshop hebt, werkt het vaak beter om shopping advertenties in te richten. Dit zijn de producten die je in een slider in Google ziet wanneer je op een product zoekt. Je kan de prijs laten zien, waardoor mensen gelijk kunnen vergelijken en kunnen besluiten het product bij jou af te nemen.

Dit betekent natuurlijk niet dat je geen tekstadvertenties in kan richten. Een combinatie van beide is zelfs in potentie succesvoller. Mensen vinden je immers vaker. De keuze is aan jou!

Zoekmachine adverteren met E-wolve?

Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.