Beter gevonden worden in Google?

Wil jij kampioen worden in Google door SEO te gaan inzetten voor jouw website of webshop?

Beter gevonden worden in Google?

Zoekmachine optimalisatie bij E-wolve

We kennen allemaal de grote zoekmachine Google wel. Waarschijnlijk gebruik je hem dagelijks. Vraag jezelf eens af: wanneer ben ik voor het laatst naar de 2e pagina van mijn zoekresultaten gegaan? Juist, dat is lang geleden of misschien kan je het je niet eens herinneren. Zo’n 92% van al het zoekverkeer gaat niet verder dan pagina 1! 😱 Juist, je wil dus op pagina 1 komen staan van Google. 

Hoe ziet SEO eruit bij E-wolve?

Content & zoekwoorden

We gaan kijken naar welke zoekwoorden belangrijk voor jouw pagina zijn. Dan gaan we ervoor zorgen dat alle teksten aansluiten op die zoekwoorden. Dat zorgt ervoor dat jij gevonden wordt door de bezoekers met de juiste interesses.

Technische SEO

Naast de zoekwoorden, is er ook een technische kant aan SEO. Functioneert de website goed, is de heading structuur juist en de belangrijkste: is jouw website snel? 

Bezoekersgedrag

Belangrijk is dat mensen die op je website komen, daar ook zo lang mogelijk blijven. Door na te denken over hoe we  de doorgebrachte tijd op je website kunnen verlengen, verbeter je het bezoekersgedrag.

Linking

Het is belangrijk dat er veel en goede links naar jouw website verwijzen. Dat versterkt de autoriteit van je domein. Dat gaan we bewerkstelligen door externe links op te bouwen. 

Ben ik na één keer verbeteren klaar?

Nee. Ja sorry, dat is een kort maar duidelijk antwoord toch. SEO is een continu proces. Je concurrentie zit immers ook niet stil. En zoals je kampioenen vaak hoort zeggen: Als je eenmaal bovenaan staan, is de grootste uitdaging om bovenaan te blijven staan! Vandaar dat je een SEO traject bij ons altijd voor de minimale periode van 6 maanden aangaat. Die tijd hebben we minimaal nodig om resultaten te gaan zien. Dat verschilt wel per branche en de mate van concurrentie, maar over het algemeen genomen is 6 maanden een goede lengte. 

Beter gevonden worden in Google?

Wil je graag beter gevonden worden met jouw website? Neem dan eens contact met ons op om te kijken wat we zouden kunnen doen om jouw vindbaarheid een boost te geven!