Conversie verhogen

Wil je naast bezoekers nu ook eindelijk eens klanten of (nog) meer klanten? Laat E-wolve je website analyseren en kijken hoe we de conversie kunnen verhogen.

Meer leads

Jouw conversie verhogen met E-wolve

Een website moet ontwikkeld en gecheckt worden volgens een bepaalde hiërarchie van optimalisaties. Als eerste is er het functionele aspect; de website moet goed functioneren. Daarnaast is de toegankelijkheid van de website belangrijk: is de website via elk apparaat en elke browser te benaderen? Verder zijn gebruiksvriendelijkheid en intuïviteit belangrijke aspecten op je website. Werkt alles zoals verwacht? Staan knoppen op de juiste plek en kan de bezoeker eenvoudig de informatie vinden die hij zoekt. Maar de laatste, overtuigingskracht, wordt vaak overgeslagen of simpelweg niet goed geoptimaliseerd. 

Het belangrijkste van jouw website is, naast dat je veel bezoekers moet hebben, dat je website jouw bezoekers converteert naar leads of klanten. Want wat heb je nu aan een website die niets oplevert? Dan is het bijna weggegooid geld…

Daarom is het belangrijk om de conversie zo optimaal mogelijk in te richten en deze continu te optimaliseren. 

 

agsdix-smc-cache-1

Nulmeting

Als eerste gaan we kijken naar hoe de website op dit moment is ingericht en hoe de website scoort ten aanzien van overtuigingskracht. 

agsdix-smc-share-1

Verbeterpunten

Na de nulmeting gaan we kijken naar wat er gedaan kan worden om de overtuigingskracht van je website een boost te geven. We komen met een concreet actieplan, zodat je ook begrijpt wat we gaan doen en nog belangrijker, waarom we dat doen. 

agsdix-smc-font-1

Implementatie

Nu komt het belangrijkste (en het leukste!). We gaan onze verbeterpunten doorvoeren. Nadat we ze hebben doorgevoerd, gaan we meten, meten en meten. We kijken waar we nog kunnen bijsturen en blijven continu opzoek naar nieuwe en betere optimalisaties. 

Klaar?

Conversie verhoogd, ben ik nu klaar?

Wanneer ons advies geïmplementeerd is, betekent dat dan ook dat je klaar bent? Helaas, nee. Websiteoptimalisatie is een continu proces. We hebben voor nu jouw conversie kunnen verhogen, maar de markt verandert en jij ook. Door continu waakzaam te zijn in wat jouw bezoekers doen op je website, kun je continu ervoor zorgen dat jouw bezoekers ook klanten worden.

Ook nadat wij ons advies hebben geïmplementeerd, willen we je ondersteunen bij het bijhouden van je statistieken. We blijven een adviserende rol spelen en wanneer je dat wilt ook een uitvoerende rol.

Kijken hoe we jouw conversie kunnen verhogen?

Wil je geheel vrijblijvend eens sparren over hoe we conversie kunnen verhogen voor jouw website of webshop? Neem dan gerust eens contact met ons op.