0620559459 info@ewolve.nl

Social media marketing

Een community opbouwen of in contact komen met jouw doelgroep via sociale media? Laat E-wolve uw sociale kanalen beheren.

Socializen

Social media marketing bij E-wolve

Social media zijn tegenwoordig niet meer weg te denken bij een organisatie. Het is de manier waarop doelgroepen, voornamelijk jonge, maar ook de wat oudere, in contact kunnen en willen komen met merken waarin zij geïnteresseerd zijn. Het is een gemiste kans om niets met sociale media te doen. 

agsdi-facebook

Facebook

Facebook is het meest gebruikte social media kanaal van Nederland. Met bijna 11 miljoen gebruikers in Nederland, waarvan bijna 8 miljoen dagelijks, is het bereik van dit kanaal erg groot. Door dit grote bereik, leent dit medium zich dus goed uit voor social media marketing

agsdi-instagram

Instagram

Instagram is in opkomst en dit kanaal is eigendom van Facebook. Daarom kun je met een profiel op Facebook ook eenvoudig je campagnes op Instagram opzetten. Dit kanaal is met name ideaal voor visuele uitingen.

agsdi-linkedin

LinkedIn

Het zakelijke social media kanaal. Dit kanaal is dan met name interessant wanneer u B2B handelt. Dit medium wordt misschien nog niet zo vaak gebruikt als bijvoorbeeld Facebook, maar biedt wel veel mogelijkheden op het gebied van social media marketing. Er kan namelijk zeer gericht getarget worden.

Wat dan?

Wat betekent het voor mij, als jullie mijn social media beheren?

Dat is eigenlijk geheel aan jou. We gaan voor je aan de slag en zorgen dat we zo vaak als jij wil wat plaatsen. We nemen dit helemaal voor je uit handen. Ook als je wil adverteren op social media, doen we dit voor je. 

Jij bent dus de baas. Wij adviseren je over wat je zou kunnen posten, gekeken naar je bedrijf en de aard daarvan. Uiteindelijk ben jij de persoon die bepaalt. 

Kijken hoe we jouw social media kunnen beheren?

Wil je geheel vrijblijvend eens sparren over hoe we jouw social media kunnen beheren? Neem dan gerust eens contact met ons op.