Select Page

Social media marketing

Jouw dienst of producten onder de aandacht brengen bij je doelgroep en je conversie verhogen? Adverteer dan op social media.

SOCIALIZEN

Social media marketing bij E-wolve?

Social media zijn tegenwoordig niet meer weg te denken bij een organisatie. Het is de manier waarop doelgroepen, voornamelijk jonge, maar ook de wat oudere, in contact kunnen en willen komen met merken waarin zij geïnteresseerd zijn. Het is een gemiste kans om niets met sociale media te doen.

Jouw doelgroep bevindt zich online

Social advertising is gericht benaderen

Advertentie statistieken zijn realtime

Duidelijk budget

Het bereik is groot

WAT DAN?

Wat betekent het voor mij, als jullie mijn social media beheren?

Dat is eigenlijk geheel aan jou. We gaan voor je aan de slag en zorgen dat we zo vaak als jij wil wat plaatsen. We nemen dit helemaal voor je uit handen. Ook als je wil adverteren op social media, doen we dit voor je.

Jij bent dus de baas. Wij adviseren je over wat je zou kunnen posten, gekeken naar je bedrijf en de aard daarvan. Uiteindelijk ben jij de persoon die bepaalt.

Dankzij realtime statistieken kun je tijdens de campagne eenvoudig bijsturen of optimaliseren.

Ja, ik wil

Ja, ik wil social ads!

Wanneer jij besluit dat wij jouw social ads gaan beheren, gaan we starten met een kennismaking. Na deze kennismaking zorgen we voor advertenties die bij jou passen. Dan is het tijd om te gaan bouwen. Hier zit het meeste tijd in. Wij maken daarbij gebruik van geavanceerde tools en de nieuwste mogelijkheden, waardoor we altijd in staat zijn het maximale rendement uit je social media campagne(s) te halen.

Enkele voorbeelden van de mogelijkheden van social ads zijn bijvoorbeeld het verhogen van conversies of het genereren van meer naamsbekendheid. Natuurlijk is er veel meer mogelijk. Daarnaast staan wij ook open om ons proces aan jou uit te leggen, zodat u kunt zien hoe wij jouw geoptimaliseerde campagne inzetten. Dus heb jij een tof idee of wil je met ons samenwerken? Ga dan de uitdaging aan!

Ben jij klaar om jouw doelgroep te bereiken en kansen te benutten?

Wil je eens vrijblijvend sparren over online marketing? Neem dan contact met ons op en we plannen een sessie in. Kom maar op!