0620559459 info@ewolve.nl

Zoekmachine optimalisatie

Door middel van SEO de kampioen in Google worden?

SEO

Zoekmachine optimalisatie bij E-wolve

Wat heb je nou aan een website als die niet gevonden wordt? Dat geeft precies aan hoe belangrijk SEO is voor een website. Maar het is niet eenvoudig. Je moet goed weten op welke termen je je richt en of dat ook de juiste termen zijn. We laten je zien hoe we te werk gaan als het gaat om zoekmachine optimalisatie

agsdi-book

Content & zoekwoorden

We gaan kijken naar welke zoekwoorden belangrijk voor jouw merk zijn. Dan gaan we ervoor zorgen dat alle teksten aansluiten op die zoekwoorden. Dat zorgt ervoor dat jij gevonden wordt door de bezoekers met de juiste interesses.

agsdi-list

Technische SEO

Naast de zoekwoorden, is er ook een technische kant aan SEO. Functioneert de website goed en is de heading structuur juist? Ook dit lopen we na, zodat jouw website geen onnodige fouten maakt en een toppositie in Google mogelijk maakt.

agsdi-code

Tags

De volgende stap is om alle meta titles en meta descriptions aan te passen op de gekozen zoekwoorden. Daarmee wordt de online vindbaarheid ook verbeterd. Daarnaast worden aan afbeeldingen alt tags gegeven.

agsdi-clip

Linking

Het is belangrijk dat er veel en goede links naar jouw website verwijzen. Dat versterkt de autoriteit van je domein. Dat gaan we proberen te bewerkstelligen door externe links op te bouwen. Klanten en partners zijn hier een goed voorbeeld van.

continu verbeteren

Ben ik na één keer verbeteren klaar?

Bovenstaande punten zijn enkel een klein deel van SEO. Je moet ook denken aan mobiele vriendelijkheid van je website. En ook voice-search wordt steeds belangrijker. Houd er dus rekening mee dat als je aan goede SEO wilt doen, dit een continu proces is. Het algoritme van Google verandert steeds weer en het is belangrijk om deze ontwikkelen bij te houden. 

Benieuwd naar jouw SEO-score?

Ben je nu benieuwd naar hoe goed jouw website scoort qua SEO? Vraag nu dan eenvoudig een gratis SEO-check aan. Druk op onderstaande button en vul het formulier in. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op over de resultaten.

Nog meer dan zoekmachine optimalisatie?

E-wolve biedt naast zoekmachineoptimalisatie nog meer diensten aan. Neem contact met ons op om te vragen hoe wij jou mogelijk van dienst kunnen zijn. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.