2AVANTI

Een kind met een ontwikkelingsachterstand heeft extra hulp en zorg nodig. En soms is het fijn als iemand zorgtaken even overneemt. 2AVANTI neemt die taak graag op zich. Waar bij veel zorgorganisaties de nadruk ligt op functioneel behandelen en begeleiden in groepsverband, kiest 2AVANTI voor individuele begeleiding met plezier. Werken met jonge kinderen en jongeren die een ontwikkelingsachterstand hebben, gaat soms nou eenmaal beter als ze individueel hulp en aandacht krijgen en daarbij ook nog eens plezier mogen maken.

Wat hebben we gedaan

2Avanti was voorheen More to Kids. Daar hebben we destijds ook een website voor ontworpen en ontwikkeld, maar de naam en uitstraling pasten niet meer bij wat Marloes voor ogen had met haar onderneming. Vanuit daar heeft ze zelf de nieuwe naam 2Avanti verzonnen en een nieuw Logo gekozen. Wij hebben haar geholpen de juiste kleuren te kiezen en hebben hier het webdesign op aangesloten.

Heb je nog meer inspiratie nodig?

Gaan we de uitdaging aan samen?

Ben jij benieuwd of we de uitdaging aan zouden kunnen? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismaking in of neem contact met ons op!

© E-wolve 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Algemene voorwaarden