Atlasova

Atlasova vertelt verhalen met kaarten. Via hen verhalen creëren ze verbindingen, wakkeren ze emoties aan en delen ze kennis. Deze verhalen brengen mensen samen en geven vorm aan ons verleden, heden en toekomst. Met hen kaarten combineren ze kunst en informatie om geografische gegevens weer te geven. Hen creatieve en nauwkeurige ontwerpen helpen mensen de complexiteit van de wereld te verkennen, patronen te zien en te begrijpen.

Wat hebben we gedaan?

Atlasova heeft een instagram account met een behoorlijk aantal volgers. Er was een webshop aanwezig, maar deze voelde te veel hobbymatig aan. Ze hebben ons benaderd om een professionele webshop te ontwikkelen. Omdat Atlasova zelf ook over professionele design expertise beschikt, hebben we het design echt samen gemaakt. Dit heeft geresulteerd in een webshop die een hoogwaardig design heeft en volledig aansluit bij de brand van Atlasova.

Heb je nog meer inspiratie nodig?

Gaan we de uitdaging aan samen?

Ben jij benieuwd of we de uitdaging aan zouden kunnen? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismaking in of neem contact met ons op!

© E-wolve 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Algemene voorwaarden