Beau-Pair

Beau-pair is opgericht door Suzanne van Dijk-Beemster. Suzanne heeft al 4 au-pairs in huis gehad en heeft hier goede en minder goede ervaringen mee gehad. Zij gelooft in het au-pair idee, echter wel met de juiste persoonlijke begeleiding en match. Met haar achtergrond in de luchtvaart en de evenementen sector is zij een echte gastvrouw die snel aanvoelt wie wat nodig heeft. Ook is zij zelf highschool student in Australië geweest op 17-jarige leeftijd en daardoor weet ze als geen ander hoe het is om bij iemand in huis te wonen en om te gaan met nieuwe culturen.

Wat we hebben gedaan

Voor beau-pair hebben we twee websites gerealiseerd. Enerzijds hebben we het digitale visitekaartje voor beau-pair ontwikkeld, op beau-pair.com. Daar kunnen gezinnen en au-pairs alle informatie met betrekking tot de dienstverlening van beau-pair vinden. Anderzijds hebben we een portal gebouwd, waar gezinnen en au-pairs door het proces van het vinden van de juiste au-pair en het juiste gezin. Hierin hebben we verschillende stappen volledig geautomatiseerd, van het insturen van compliance documentatie, tot het ondertekenen van contracten en overheidsdocumenten.

Heb je nog meer inspiratie nodig?

Gaan we de uitdaging aan samen?

Ben jij benieuwd of we de uitdaging aan zouden kunnen? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismaking in of neem contact met ons op!

© E-wolve 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Algemene voorwaarden