Box Recruitment

Een nieuwe recruitment website voor Box Recruitment

Box Recruitment

Box Recruitment is sinds 2016 gespecialiseerd in de recruitment en bemiddeling van technisch specialisten. Wij zijn een ervaren sparringpartner door onze expertise in recruitment en ons uitgebreide netwerk in het technisch veld. Box Recruitment staat voor een goede dienstverlening, eerlijkheid en een prettige open samenwerking.

Dit alles geleid door Frank van den Broek, technisch recruitment specialist met een achtergrond in werktuigbouwkunde. Hij heeft een passie voor techniek en verdiept zich daarnaast graag in de mensen achter het bedrijf. Door ruim 22 jaar ervaring in bemiddeling, recruitment en detachering, schakel je met Box Recruitment de juiste partner in met de nodige know-how.

 

Logo van Box Recruitment
Nieuwe website voor Box Recruitment

Een nieuwe website voor Box Recruitment

Box Recruitment was toe aan een nieuwe website. Een website waarin vacatures centraal staan; het verbinden van talent met organisaties en dat in de technische sector. Er was reeds een website aanwezig, maar deze was aan vernieuwing toe.

We hebben een website gebouwd met een ingebouwde job board. Vacatures kunnen eenvoudig in de back-end aangemaakt worden en sollicitaties komen in de mailbox terecht. Het proces van de kandidaat kan in de job board overzichtelijk gemaakt worden. Kortom, een volledig geïntegreerd job board in de website.

www.boxrecruitment.nl

 

Wil jij ook een recruitment website?

Wil jij ook een website waarop jij vacatures kan tonen die je in beheer hebt of vacatures specifiek voor jouw organisatie? Neem dan nu contact met ons op.