Ça Va Savon

Het begon allemaal met een idee van eenvoud: als het water rechtstreeks uit onze kraan komt, waarom zouden we het dan in wegwerpplastic verpakken en het de halve wereld over verschepen? Op zoek naar vervangers raakten ze gefrustreerd door de beperkte opties die voorhanden waren. Dus dachten ze: als we ontevreden zijn over de huidige alternatieven, waarom zouden we het dan niet zelf proberen te maken? Snel vooruit naar 3 jaar, 22 recepten, 167 mislukkingen en 5 kleine overwinningen later, zijn ze super trots op hun merk: ÇA VA SAVON! Een lichaamszeep die een antwoord biedt op het lastige probleem van duurzaamheid, maar toch buitengewoon eenvoudig is in gebruik en effectiviteit, zonder concessies te doen aan de badkamerervaring (of deze zelfs nog beter te maken?). Zij hebben echter geen zin om te versoepelen, dus houd ze in de gaten voor meer oplossingen!

Wat hebben we gedaan?

Ça Va Savon kwam bij ons met hun idee en wij waren meteen enthousiast. Een merk dat durft te staan voor haar ideeën en innovatief en nieuw durft te zijn. Onze handen begonnen te jeuken om aan een design te starten en al snel kwamen we in samenwerking met Kobe en Alix tot een definitief ontwerp. Binnen 2 maanden zijn we van ontwerpen tot oplevering van de webshop gegaan, waarbij we ook een koppeling met Mailchimp en Monta, de fulfilment partner van Ça Va Savon. Wij zijn enorm trots op het feit dat we hebben mogen werken aan dit merk.

Heb je nog meer inspiratie nodig?

Gaan we de uitdaging aan samen?

Ben jij benieuwd of we de uitdaging aan zouden kunnen? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismaking in of neem contact met ons op!

© E-wolve 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Algemene voorwaarden