Coo-kings

Een nieuwe website voor Jeroen Jansink en Roderick Groten; Coo-kings!

 

Thuis kok inhuren: Coo-kings

Coo-kings is gestart door twee topchefs: Jeroen Jansink en Roderick Groten. Zij hebben een passie voor eten en drinken en willen met Coo-kings deze passie overbrengen bij jou in huis. Zij verzorgen de gehele middag of avond, met heerlijk eten en drinken. Samen met jou bepalen ze het menu en op de dag zelf komen ze alles thuis voor je koken. Je huis ruikt heerlijk, je kan ongestoord met je gasten praten en je eet en drinkt ook nog eens heerlijk!

Coo-kings logo
Nieuwe website voor Coo-kings

Een nieuwe website voor Coo-kings

Jeroen en Roderick wilde geen ingewikkelde website, maar het moest er wel strak uitzien. Belangrijk voor hun website was fotografie. In de branche van eten en drinken is het belangrijk om visueel al over te kunnen brengen hoe lekker het eten en drinken is dat Coo-kings bij jou thuis komt serveren.

De website heeft een duidelijke en overzichtelijke structuur, met informatie over wie de beide heren zijn en hoe ze te werk gaan. Trots op het resultaat en wij wensen Coo-kings dan ook veel succes!

www.coo-kings.nl

 

Wil jij ons ook uitdagen?

Wil jij ook een website? Neem dan contact met ons op. We bieden 3 verschillende pakketten aan en je hebt de mogelijkheid om de website in één keer te betalen, of voor een vast bedrag per maand. Dan betaal je je website in 12 maanden.