Cubycard

Website optimalisatie voor Cubycard!

Cubycard

Cubycard is een start-up, bestaande uit 4 personen. Zij hebben een duurzaam alternatief ontwikkeld voor het welbekende visitekaartje. Als eerste hebben ze een app ontwikkeld, waarbij je een profiel kan aanmaken en deze gegevens heel makkelijk kan uitwisselen met andere personen.

Daarnaast hebben ze de Cubycard ontwikkeld. Dat is een kaart, zoals een creditcard, die je kan koppelen aan de app en daarmee jouw gegevens. Wanneer mensen deze kaart tegen hun telefoon houden, krijgen zij middels NFC jouw gegevens op hun telefoon en kunnen ze je aan hun contacten toevoegen. Op die manier wordt netwerken én heer erg makkelijk én heel erg duurzaam.

 

Het logo van Cubycard

Website optimalisatie voor Cubycard

Cubycard had behoefte aan wat optimalisatie van haar website. Dat is dan ook waar we mee aan de slag zijn gegaan.

Zo hebben we het checkout proces opnieuw vormgegeven en vereenvoudigd, voor een zo efficiënt mogelijke checkout. Daarnaast zijn er wat optimalisaties doorgevoerd op bestaande pagina’s en is er een custom notificatie aangemaakt bij orders met een specifieke add-on. Op die manier is én het bestellen vereenvoudigd én het managen van bestellingen vereenvoudigd. Win-win dus!

Houdt Cubycard goed in de gaten, want binnenkort gaan ze live met hun app en de kaartjes!

 

Wil jij ook je website optimaliseren?

Daag ons uit en laat ons eens kijken hoe we jouw website (nog) verder zouden kunnen optimaliseren! Wie wil nou niet nog meer gaan verkopen?