Don Pata Negra

De liefde voor het product Pata Negra is de basis voor Don Pata Negra. Als liefhebbers hebben we veel tijd en energie gespendeerd om alles te weten te komen over het Iberico varken, het product en de productie van Pata Negra ham. Daarnaast hebben we prominente leveranciers in Zuidwest-Spanje bezocht en gesproken. Door de jaren heen hebben we uiteraard ook met veel horecaprofessionals gesproken. De Ibérico Cebo jamón blijkt qua prijs en kwaliteit het meest interessant te zijn voor horeca-ondernemers, fijnproevers en smaakpapillen. Enjoy!

Wat hebben we voor Don Pata Negra gedaan

Don Pata Negra is een nieuw opgezette onderneming. Daarom was er nog geen logo of huisstijl aanwezig. Hier zijn we dan ook als eerste mee gestart. Al snel was duidelijk wat voor logo het moest worden en dat er met een donkere kleur als achtergrond gewerkt mocht gaan worden. We hebben een logo ontwikkeld en hebben visitekaartjes ontworpen. Daarna zijn we aan de slag gegaan met de website, waarbij het belangrijk was om met name duidelijke informatie te geven over pata negra. In samenwerking met een tekstschrijver hebben we én een website neergezet die luxe en kwaliteit uitstraalt en wordt er duidelijke informatie gegeven over wat het product precies inhoudt.

Heb je nog meer inspiratie nodig?

Gaan we de uitdaging aan samen?

Ben jij benieuwd of we de uitdaging aan zouden kunnen? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismaking in of neem contact met ons op!

© E-wolve 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Algemene voorwaarden