Elemental

Elemental is een mission-first strategiebedrijf. Zij inspireren en stellen organisaties in staat om de transitie te stimuleren. Ze zijn een energieke en multidisciplinaire mix van denkers, dromers en doeners. Van industrieel ontwerpers tot antropologen, generalisten tot specialisten. Allemaal laser-gefocust op het belangrijkste en meest urgente werk.

Wat hebben we gedaan

Elemental kwam bij ons met de vraag of wij de ontwikkeling van de website op ons wilden neem. Elemental stond voor een fusie tussen Fronteer en De strategiemakers, waarvoor ze nieuwe branding en dus een nieuw webdesign hadden laten ontwerpen. Op basis daarvan hebben wij de website gerealiseerd. We hebben tijdens de ontwikkeling, zoveel mogelijk rekening gehouden met het feit dat Elemental zelf de website moet kunnen verrijken. Bij oplevering hebben we dan ook weer een training gegeven en we hebben nog steeds wekelijks contact met elkaar om Elemental te begeleiden naar een dominante online aanwezigheid.

Heb je nog meer inspiratie nodig?

Gaan we de uitdaging aan samen?

Ben jij benieuwd of we de uitdaging aan zouden kunnen? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismaking in of neem contact met ons op!

© E-wolve 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Algemene voorwaarden