European Customs Clearance (ECC)

European Customs Clearance (ECC) is een detacheringsbureau, dat gespecialiseerd is in het detacheren van douane declaranten en consultants. Op tijdelijke basis of juist voor een vaste invulling. Daarnaast verzorgen we oplossingen voor diverse douane vraagstukken en zorgen we ervoor dat de douane documenten van onze opdrachtgevers op orde zijn. De declaranten van European Customs Clearance bieden extra ondersteuning bij afwezigheid van personeel of om piekperiodes in organisaties op te vangen. De consultants adviseren bedrijven bij ingewikkelde douane vraagstukken of bij het aanvragen van vergunningen.

Een redesign voor ECC

European Customs Clearance kwam bij ons met de vraag of we bepaalde zaken aan hun huidige website konden aanpassen. Dat konden we natuurlijk doen, maar we zagen dat de back-end niet zo vriendelijk werkte als dat wij gewend zijn van onze websites. Daarom hebben we een voorstel gedaan om het wat grootser aan te vliegen: een redesign met een gebruiksvriendelijkere back-end. En dat is wat we gedaan hebben. We hebben de huidige stijl als uitgangspunt genomen en de website gemoderniseerd. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat het makkelijker is om pagina’s aan te maken en te wijzigen. Wij zijn ontzettend trots op deze prachtige website en wensen European Customs Clearance veel succes!

Heb je nog meer inspiratie nodig?

Gaan we de uitdaging aan samen?

Ben jij benieuwd of we de uitdaging aan zouden kunnen? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismaking in of neem contact met ons op!

© E-wolve 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Algemene voorwaarden