Fysiofitaal

Een nieuwe website voor Fysiofitaal, een fysiopraktijk uit Tilburg

Fysiofitaal

Fysiofitaal is een fysiotherapie praktijk uit Tilburg, met een vestiging aan de Veldhovenring en in de Reeshof. Zij staan voor moderne fysiotherapie.

De praktijken zijn ingericht op het zorgvuldig begeleiden van mensen. Ze kijken verder dan alleen naar je klachten en werken naar een langdurig herstel. Zo doen dat altijd professioneel en met een persoonlijke aanpak.

Het logo van Fysiofitaal
FysioFitaal redesign

Een geredesignde website voor Fysiofitaal

Fysiofitaal was toe aan een nieuw design wat bij hen past en iets wat he-le-maal van nu is. Daarnaast is er de ambitie om de website uit te gaan bouwen naar een webshop.

Het moest voor mensen makkelijk zijn een afspraak te maken en er moest veel kennis op de website komen. Het is de bedoeling dat mensen welke klacht ze ook hebben, ze iets kunnen vinden over die klacht. Daarom hebben we verschillende blog overzichten gecreëerd, die automatisch geüpdatet worden wanneer er een blog binnen een bepaalde categorie wordt geschreven.

Wij zijn ontzettend trots op deze prachtige geredesignde website en wensen FysioFitaal veel succes!

Wil je weten hoe de website er eerst uitzag? Check dan het eerdere project hier.

www.fysiofitaal.nl

 

Wil jij ook je website professionaliseren?

Daag ons uit en laat ons eens kijken hoe we jouw website (nog) verder zouden kunnen professionaliseren! Wie wil nou niet nog meer gaan verkopen?