Fysiofitaal

Een nieuwe website voor Fysiofitaal, een fysiopraktijk uit Tilburg

Fysiofitaal

Fysiofitaal is een fysiotherapie praktijk uit Tilburg, met een vestiging aan de Veldhovenring en in de Reeshof. Zij staan voor moderne fysiotherapie.

De praktijken zijn ingericht op het zorgvuldig begeleiden van mensen. Ze kijken verder dan alleen naar je klachten en werken naar een langdurig herstel. Zo doen dat altijd professioneel en met een persoonlijke aanpak.

Het logo van Fysiofitaal
Nieuwe website van Fysiofitaal

Een nieuwe website voor Fysiofitaal

Fysiofitaal werkte hiervoor met een website in Wix. Dat ging prima, maar ze wilden graag professionaliseren. Daarnaast is er de ambitie om de website uit te gaan bouwen naar een webshop.

We zijn aan de slag gegaan met een professionele wordpress website. Het moest voor mensen makkelijk zijn een afspraak te maken en er moest veel kennis op de website komen. Het is de bedoeling dat mensen welke klacht ze ook hebben, ze iets kunnen vinden over die klacht. Daarom hebben we verschillende blog overzichten gecreëerd, die automatisch geüpdatet worden wanneer er een blog binnen een bepaalde categorie wordt geschreven.

www.fysiofitaal.nl

 

Wil jij ook je website professionaliseren?

Daag ons uit en laat ons eens kijken hoe we jouw website (nog) verder zouden kunnen professionaliseren! Wie wil nou niet nog meer gaan verkopen?