Hartenboeren

Wij mensen zijn te ver van de natuur afgedwaald en vandaag de dag staan we samen voor grote uitdagingen. Wanneer wij de verbinding met de natuur weten te herstellen, herstellen we zelf. Als je te gast bent bij Hartenboeren dan gaat het ergens over. Ze werken samen met de planten, de bomen, de dieren, de bodem èn met mensen. Hier gaan ze uitdagingen niet uit de weg maar kijken ze aan, want wij mensen zijn tot zoveel meer in staat.

Wat hebben we gedaan

In samenwerking met Lawless & Lotski hebben we deze website ontwikkeld. Lawless & Lotski heeft het design verzorgd, waarna wij aan de slag zijn gegaan met de ontwikkeling van de website. Hierbij hebben we zo veel mogelijk met velden gewerkt, die aan de achterkant ingevuld worden. Vervolgens worden deze velden in dynamische elementen in templates gegoten. Op die manier is het voor Hartenboer zelf super eenvoudig om hun website inhoudelijk te beheren. Daarnaast hebben we een koppeling met Mailchimp gerealiseerd en hebben we het mogelijk gemaakt om online tickets voor sessies te kopen, maar ook e-books te downloaden.

Heb je nog meer inspiratie nodig?

Gaan we de uitdaging aan samen?

Ben jij benieuwd of we de uitdaging aan zouden kunnen? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismaking in of neem contact met ons op!

© E-wolve 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Algemene voorwaarden