Highway

Highway is dé software tool die jou dagelijks kristalhelder inzicht geeft in je cijfers en business groei. Met behulp van technologie, masterclasses en accountability van mede ondernemers in de community komt jouw financiële vrijheid iedere dag dichterbij. Highway is een softwaretool die je gebruikt om dagelijks je financiële succes te volgen en te plannen om zo doelgericht te ondernemen. Naast de software geniet je in de Highway Community van diverse voordelen om die droom van financiële vrijheid van een slimme strategie te voorzien.

Een nieuwe website voor Highway

Voor Highway hebben we een nieuwe website gecreëerd. De identiteit van Highway is te zien op de gehele website. Ook hebben we een custom design gemaakt en een API koppeling gebouwd met de KVK database. Er is een formulier gemaakt voor de wachtlijst van de software. Mensen zoeken op hun bedrijfsnaam of kvk-nummer en selecteren dan hun bedrijf. Die selectie vult alle velden (die niet zichtbaar zijn) zoals adres etc. Die formulier inzending is weer gekoppeld aan een marketing tool, zodat alle mensen in dat systeem komen met alle ingevulde informatie. Het aanschaffen van de software hebben we mogelijk gemaakt met Plug & Pay (externe link plaatsen naar plug&pay). In Plug&Pay hebben we moneybird en getgist gekoppeld, zodat alle informatie op de juiste plekken beschikbaar is. Wij zijn ontzettend trots op deze prachtige website en wensen Highway veel succes!

Heb je nog meer inspiratie nodig?

Gaan we de uitdaging aan samen?

Ben jij benieuwd of we de uitdaging aan zouden kunnen? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismaking in of neem contact met ons op!

© E-wolve 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Algemene voorwaarden