ICE Wallprinting

Wallprinten, muurprint of verticaal printen. Wat betekent dit nou precies? Muurprinten is een populaire keuze geworden voor mensen die hun woon- of werkomgeving willen personaliseren en decoreren met unieke ontwerpen. Met behulp van de Wallpen E2 met geavanceerde technologie is ICE Wallprinting in staat om hoogwaardige afbeeldingen en ontwerpen rechtstreeks op elk verticaal oppervlak aan te brengen. Of het nu gaat om gedenkwaardige kunstwerken, bedrijfslogo's, foto’s of inspirerende muurteksten, ze brengen elke ruimte tot leven met onze prints.

Wat hebben we gedaan

In samenwerking met MAX - Major Art Xperience, hebben we de website van ICE Wallprinting ontwikkeld. De nadruk moest komen te liggen op het beeldwerk. Muurprinten is immers een visueel stukje kunst op de muur. We hebben ervoor gezorgd dat Indhy van ICE Wallprinting zelf zijn website makkelijk kan aanvullen met mogelijkheden, projecten en voorbeelden van andere ondergronden. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat de Instagram feed van het bedrijf op de website getoond kan worden.

Heb je nog meer inspiratie nodig?

Gaan we de uitdaging aan samen?

Ben jij benieuwd of we de uitdaging aan zouden kunnen? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismaking in of neem contact met ons op!

© E-wolve 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Algemene voorwaarden