Ik Word Declarant

European Customs Clearance is al decennialang werkzaam in de logistieke sector. Hierdoor hebben zij een groot netwerk opgebouwd en mogen zij benoemen tot specialist in douanezaken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Roosendaal. Daar worden ook de examens voor de opleidingen van Ik Word Declarant afgenomen. De lessen worden gegeven in Roosendaal en worden ondersteund door een volledig digitale leeromgeving waar je opgaven, huiswerkopdrachten en proefexamens kunt maken.

Een redesign voor Ik Word Declarant

Ik Word Declarant kwam bij ons met de vraag of we bepaalde zaken aan hun huidige website konden aanpassen. Dat konden we natuurlijk doen, maar we zagen dat de back-end niet zo vriendelijk werkte als dat wij gewend zijn van onze websites. Daarom hebben we een voorstel gedaan om het wat grootser aan te vliegen: een redesign met een gebruiksvriendelijkere back-end. En dat is wat we gedaan hebben. We hebben de huidige stijl als uitgangspunt genomen en de website gemoderniseerd. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat het makkelijker is om pagina’s aan te maken en te wijzigen. Wij zijn ontzettend trots op deze prachtige website en wensen Ik Word Declarant veel succes!

Heb je nog meer inspiratie nodig?

Gaan we de uitdaging aan samen?

Ben jij benieuwd of we de uitdaging aan zouden kunnen? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismaking in of neem contact met ons op!

© E-wolve 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Algemene voorwaarden