Ik Word Declarant

Een redesign van de website van Ik Word Declarant

Ik Word Declarant

European Customs Clearance is al decennialang werkzaam in de logistieke sector. Hierdoor hebben zij een groot netwerk opgebouwd en mogen zij benoemen tot specialist in douanezaken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Roosendaal. Daar worden ook de examens voor de opleidingen van Ik Word Declarant afgenomen. De lessen worden gegeven in Roosendaal en worden ondersteund door een volledig digitale leeromgeving waar je opgaven, huiswerkopdrachten en proefexamens kunt maken. 

Logo Ik Word Declarant
Website European Customs Clearance

Een redesign voor Ik Word Declarant 

Ik Word Declarant kwam bij ons met de vraag of we bepaalde zaken aan hun huidige website konden aanpassen. Dat konden we natuurlijk doen, maar we zagen dat de back-end niet zo vriendelijk werkte als dat wij gewend zijn van onze websites. Daarom hebben we een voorstel gedaan om het wat grootser aan te vliegen: een redesign met een gebruiksvriendelijkere back-end.

En dat is wat we gedaan hebben. We hebben de huidige stijl als uitgangspunt genomen en de website gemoderniseerd. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat het makkelijker is om pagina’s aan te maken en te wijzigen.

Wij zijn ontzettend trots op deze prachtige website en wensen Ik Word Declarant veel succes!

www.ikworddeclarant.eu

Wil jij ook je website professionaliseren?

Ben je misschien ook niet helemaal tevreden met je huidige website? Of misschien wil je wel meteen een gebruiksvriendelijke website voor zowel jou als jouw klant! Neem dan vooral even contact met ons op.