JN Interieurbouw

JN Interieurbouw is gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk interieur. Voor zowel de particulieren en de zakelijke klant. Van een op maat gemaakte keuken, maatwerk kasten, tot een compleet interieur. Zij hebben aandacht voor de klant en denken graag met je mee. Met oog voor detail maken zij in hun eigen werkplaats van jouw wensen een droominterieur.

Wat hebben we gedaan

JN Interieurbouw was op zoek naar een website, waar foto's een centrale plek kregen. Jeroen maakt de mooiste maatwerk meubels en realiseert op die manier de meest prachtige interieurs. Dat kan je niet met woorden omschrijven, dat moet je gewoon zien. Daarom hebben we in het design rekening gehouden met weinig tekst, maar veel foto's. Ook hebben we een portfolio sectie ingericht, waar verschillende projecten getoond kunnen worden. Door een training te geven, kan JN Interieurbouw dit stuk ook zelf goed onderhouden en mettertijd aanvullen.

Heb je nog meer inspiratie nodig?

Gaan we de uitdaging aan samen?

Ben jij benieuwd of we de uitdaging aan zouden kunnen? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismaking in of neem contact met ons op!

© E-wolve 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Algemene voorwaarden