Kappershuys Goirle

Een nieuwe website voor het Kappershuys in Goirle!

 

Kappershuys Goirle

Kappershuys Goirle is al jarenlang een begrip in Goirle. In 1968 begon Hans Uijens de kapsalon onder de naam Hairstylist Hans Uijens, dat jaren later de naam Coiffure Zoë aannam. Hans Uijens heeft maar liefst 50 jaar met liefde en plezier zijn kapsalon gerund. In 2018 besloot hij te stoppen, nadat hij de 50 jaar vol wist te maken. In september 2018 heeft Samantha het stokje overgenomen onder de naam Kappershuys Goirle.

Een nieuwe website voor Kappershuys Goirle

Een nieuwe website

Kappershuys Goirle was dringend toe aan een nieuwe website. De vorige website voldeed niet meer aan de normen van de huidige tijd en maakte gebruik van verouderde technologie. Daarnaast was het bedrijf een wijziging in brand identity ondergaan, die nog niet doorvertaald was naar de website.

Met de nieuwe website, past de uitstraling volledig bij het merk. Een fris en jong bedrijf met vriendelijke kapsters. Het is een kapsalon voor iedereen; dames, heren, kinderen en jong & oud.

We zijn trots op het resultaat en willen Kappershuys Goirle veel succes wensen!

www.kappershuys-goirle.nl

Ook toe aan een nieuwe website?

Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Heb je bijvoorbeeld al gezien dat je ook een website per maand kan betalen?