Kappershuys Goirle

Kappershuys Goirle is al jarenlang een begrip in Goirle. In 1968 begon Hans Uijens de kapsalon onder de naam Hairstylist Hans Uijens, dat jaren later de naam Coiffure Zoë aannam. Hans Uijens heeft maar liefst 50 jaar met liefde en plezier zijn kapsalon gerund. In 2018 besloot hij te stoppen, nadat hij de 50 jaar vol wist te maken. In september 2018 heeft Samantha het stokje overgenomen onder de naam Kappershuys Goirle.

Een nieuwe website

Kappershuys Goirle was dringend toe aan een nieuwe website. De vorige website voldeed niet meer aan de normen van de huidige tijd en maakte gebruik van verouderde technologie. Daarnaast was het bedrijf een wijziging in brand identity ondergaan, die nog niet doorvertaald was naar de website. Met de nieuwe website, past de uitstraling volledig bij het merk. Een fris en jong bedrijf met vriendelijke kapsters. Het is een kapsalon voor iedereen; dames, heren, kinderen en jong & oud. We zijn trots op het resultaat en willen Kappershuys Goirle veel succes wensen!

Heb je nog meer inspiratie nodig?

Gaan we de uitdaging aan samen?

Ben jij benieuwd of we de uitdaging aan zouden kunnen? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismaking in of neem contact met ons op!

© E-wolve 2023 - Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Algemene voorwaarden