Van Gestel Medische Keuringen

Een nieuwe website voor Van Gestel Medische Keuringen

Van Gestel Medische Keuringen

Van Gestel Medische Keuringen voert medische keuringen, voornamelijk rijbewijskeuringen, uit. Toine van Gestel, de eigenaar, doet dat al vijfentwintig jaar samen met zijn vrouw. Een keuring duurt kort, maar heeft een grote impact op de mens. Het wel of niet verlengen van het rijbewijs kan bepalend zijn voor werk en vrijheid. Daarom heb ik tijdens mijn keuringen niet alleen oog voor de eisen van het CBR en andere instanties, maar ook voor de mens.

 

Van Gestel Medische Keuringen
Nieuwe website van Van Gestel Medische Keuringen

Een nieuwe website voor Van Gestel Medische Keuringen

Van Gestel Medische Keuringen is geen nieuw bedrijf, maar het had nog geen website. De eigenaar besloot het nu echt professioneel aan te pakken en wilde ook online zichtbaar worden. Hij vond in E-wolve een geschikte partner om een website te laten ontwikkelen.

Ook zijn de logo’s en de huisstijl ontwikkeld door E-wolve. De kleur paars is gebaseerd op enkele paarse tinten in de praktijk van Van Gestel Medische Keuringen.

De website is zo ingericht dat mensen altijd de informatie moeten kunnen vinden over de keuringen. Daarom is er op bijna elke pagina een linkermenu te vinden met alle keuringen.

www.keuringvoorrijbewijs.nl

Wil jij ons ook uitdagen?

Wil jij ook een website? Neem dan contact met ons op. We bieden 3 verschillende pakketten aan en je hebt de mogelijkheid om de website in één keer te betalen, of voor een vast bedrag per maand. Dan betaal je je website in 12 maanden.