Meester Psychologie

Een nieuwe website voor Meester Psychologie uit Zwijndrecht.

 

Meester Psychologie: de eerste stap naar verandering.

Meester Psychologie is een psychologiepraktijk uit Zwijndrecht. Zij kunnen je helpen wanneer je kampt met psychische klachten, stressvolle omstandigheden of wanneer je wilt werken aan persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling. Het is een praktijk voor kortdurende psychologische behandelingen.

Meester Psychologie logo

De website van Meester Psychologie naar 2020!

Meester Psychologie had al een website met alle gewenste content. Maar het design was niet meer van deze tijd. Daarom wilden zij de website naar 2020 trekken qua design en functionaliteit. Belangrijk was dat de website overzichtelijk zou zijn, maar ook vrolijk, fris en persoonlijk in design was. Daarom hebben we met zo veel mogelijk eigen fotomateriaal en veel met ronde vormen gewerkt. Deze symboliseren de cultuur van Meester Psychologie; persoonlijk, fris en open-minded!

We zijn weer trots op het resultaat en we hebben vooral een website opgeleverd die perfect bij de eigenaresse van de praktijk past. We wensen Meester Psychologie veel succes met haar nieuwe website!

www.meesterpsychologie.nl

 

Wil jij ons ook uitdagen?

Wil jij ook een website? Neem dan contact met ons op. We bieden 3 verschillende pakketten aan en je hebt de mogelijkheid om de website in één keer te betalen, of voor een vast bedrag per maand. Dan betaal je je website in 12 maanden.