MilouJoline

Milou Joline is een business coach voor ondernemers. Zij biedt 1-op-1 coachingstrajecten aan van 3 en 6 maanden. Daarnaast organiseert ze strategiesessies voor ondernemers. Dit kan je in 1 dag of 2 dagen doen. Milou is een ondernemer met bakken aan ervaring. Ze heeft 10 jaar ondernemerservaring, 7 jaar teammanagement ervaring en 2 bedrijven.

Een nieuwe website voor MilouJoline

Er was reeds een website aanwezig, gemaakt met het CMS Phoenix. Milou had een nieuwe huisstijl laten ontwikkelen door That Inner Flame. Daardoor wilde ze haar website naar hetzelfde niveau brengen qua vormgeving. Toen zijn we aan de slag gegaan! We hebben de stijl die Milou nu aanhoudt op haar Instagram doorgetrokken in de website. De kleuren en fonts uit de brandguide zijn gebruikt om de website naar hetzelfde niveau te trekken. Daarnaast hebben we veel reviews van klanten toegevoegd voor wat social proof. Wij zijn enorm trots op het resultaat en wensen Milou veel succes met haar bedrijven!

Heb je nog meer inspiratie nodig?

Gaan we de uitdaging aan samen?

Ben jij benieuwd of we de uitdaging aan zouden kunnen? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismaking in of neem contact met ons op!

© E-wolve 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Algemene voorwaarden