MKO Auto’s

MKO Auto’s is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfsauto’s, zij betrekken haar auto’s direct van merkdealers en uiteraard van hun eigen inruil. MKO heeft ruim 20 jaar ervaring in de in- en verkoop bij verschillende grote dealerbedrijven o.a. Ford Tigchelaar, Volkswagen Van Tilburg-Bastianen en Automotions Fiat. MKO Auto’s is zeer aandachtig bezig met het aan- en verkopen van haar auto’s, alle auto’s worden aandachtig geïnspecteerd voor de verkoop en hebben daarom ook meer toekomst dan het verleden!

Een nieuwe geoptimaliseerde website voor MKO Auto’s

Voor MKO Auto’s hebben we een nieuwe website gecreëerd. Daarin hebben we een koppeling gemaakt met mobilox. Dit is een systeem dat het aanbod van MKO zichtbaar maakt op zowel hun eigen site als Autoscout en Autotrack etc. De identiteit van MKO Auto’s is te zien op de gehele website. De site van MKO is ook geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Dit hebben wij gedaan door teksten te verbeteren, meer mobielvriendelijkheid, een betere website structuur en een versnelde website. Wij zijn ontzettend trots op deze prachtige geoptimaliseerde website en wensen MKO Auto’s veel succes!

Heb je nog meer inspiratie nodig?

Gaan we de uitdaging aan samen?

Ben jij benieuwd of we de uitdaging aan zouden kunnen? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismaking in of neem contact met ons op!

© E-wolve 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Algemene voorwaarden