More to Kids

Een nieuwe website voor More to Kids

More to Kids

More to Kids biedt gespecialiseerde, individuele begeleiding aan kinderen en jongvolwassenen (4 tot 18 jaar) bij een specifieke hulpvraag in hun ontwikkeling. Activiteiten worden aangeboden op externe locaties, zodat tegelijkertijd de thuissituatie wordt ontlast. Waar in de huidige zorgorganisaties veel aandacht besteed wordt aan behandeling of begeleiding, denkt More to Kids dat we in onze maatschappij nog onvoldoende denken aan de effecten van plezier hebben en kind zijn.

More to Kids nieuwe website
Nieuwe website van More to Kids Den Bosch

Een nieuwe website voor More to Kids

More to Kids was op zoek naar een strakke, overzichtelijke en speelse website voor haar lancering. We hebben het speelse element weten terug te brengen door de puzzelstukjes en de vrolijke kleren.

Belangrijk was dat alle informatie makkelijk te vinden moest zijn en dat iedereen moest begrijpen hoe de website werkte. Daarom is er gekozen voor een one-page design. Alle informatie is te vinden op één pagina, en er zijn twee menu’s aanwezig om te navigeren naar de verschillende secties.

www.moretokids.nl

 

Wil jij ons ook uitdagen?

Wil jij ook een website? Neem dan contact met ons op. We bieden 3 verschillende pakketten aan en je hebt de mogelijkheid om de website in één keer te betalen, of voor een vast bedrag per maand. Dan betaal je je website in 12 maanden.