Movonne

Een nieuwe website met online boekingen voor Movonne Tilburg

Movonne

In het stadcentrum van Tilburg, dicht bij de Piushaven vind je een kleine oase. Een fijne plek waar je terecht kunt voor alles wat te maken heeft met het beleven van beweging ook tijdens de zwangerschap.

Yvonne van Hengel is houding en bewegingstherapeut, gespecialiseerd bekkentherapeut & geboortecoach. Ze verwelkomt je met liefde voor therapie, heerlijke massages en diverse groepslessen zoals Yoga en & Pilates.

Het logo van Movonne
Nieuwe website van Movonne

Een nieuwe website voor Movonne

Movonne had al een website, maar deze was nodig aan vernieuwing toe. Daarnaast gebruikte Movonne een boekingssysteem dat niet goed geïntegreerd kan worden. Daarnaast werd er nog van een ander systeem gebruik gemaakt on online lessen aan te bieden.

Met de nieuwe website hebben we al deze 3 zaken weten te integreren en verbeteren. De website is in een nieuwe stijl gegoten die én bij deze tijd past, maar ook bij Movonne. Daarnaast wordt voor het boeken van lessen nu gebruik gemaakt van een tool, waarbij gebruikers ook de mogelijkheid hebben een app te installeren. Het rooster is eenvoudig geïntegreerd in de website. Ten slotte is een LMS ontwikkeld (learning management system), waardoor Movonne op haar eigen website, in haar eigen stijl, online cursussen kan ontwikkelen.

Wij zijn erg trots op het resultaat en wensen Yvonne heel veel succes met haar nieuwe website.

www.movonne.nl

 

Wil jij ook je website professionaliseren?

Daag ons uit en laat ons eens kijken hoe we jouw website (nog) verder zouden kunnen professionaliseren! Wie wil nou niet nog meer gaan verkopen?