Nailed it Magazine

Nailed It Magazine is het online magazine voor de professionele nagelstylist. Het doel van Nailed It is professionalisering in de branche stimuleren. Er zijn ontzettend veel ontwikkelingen in nagelland. Die ontwikkelingen zorgen voor kansen, maar het brengt ook gevaren met zich mee.

Premium artikelen voor Nailed It Magazine

Voorheen waren alle artikelen gratis te lezen voor gebruikers. Maar Nailed It Magazine wilde graag professionaliseren. Met nog waardevollere content over ondernemen en marketing en een speciale rubriek ‘stylist aan het woord’. In die rubriek komt maandelijks een nagelstylist aan het woord. Het abonnement is af te nemen in twee varianten: of door een jaarlijks bedrag te betalen, of door een maandelijks bedrag te betalen. Abonnementen zijn zo ingericht dat ze middels een eerste iDeal betaling betaald kunnen worden. Daarna is Nailed It Magazine gemachtigd maandelijks of jaarlijks dit bedrag te incasseren bij de abonnee. Artikelen kunnen aangemerkt worden als premium content, waardoor er voor niet geregistreerde gebruikers een gedeelte van de content afgeschermd wordt.

Heb je nog meer inspiratie nodig?

Gaan we de uitdaging aan samen?

Ben jij benieuwd of we de uitdaging aan zouden kunnen? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismaking in of neem contact met ons op!

© E-wolve 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Algemene voorwaarden