Nobilis Cosmetics

Een nieuwe webshop voor Nobilis Cosmetics

Nobilis Cosmetics

Nobilis Cosmetics is sinds 2017 officieel importeur van het Italiaanse merk Nailover. Wij bieden professionele producten en hoogwaardige opleidingen aan op verschillende niveaus. Onze opleidingen en workshops worden onder meer gegeven door Gran Master Educator Mariana van der Zanden-Sultan. Door te werken met de kwaliteitsproducten kunnen we jou het beste resultaat garanderen.

Italiaanse roots

Nailover is niet alleen een puur Italiaans bedrijf op het gebied van kwaliteit en veiligheid, maar je ziet dit ook terug in het design en de luxe uitstraling van producten. Nailover is revolutionair, veelzijdig inzetbaar en alleen beschikbaar voor professionals. Als merk speelt Nailover niet alleen in op de trends, maar zet deze ook.

 

Logo van Nobilis Cosmetics
Nieuwe webshop voor Nobilis Cosmetics

Een nieuwe webshop voor Nobilis Cosmetics

Er was reeds een webshop voor Nobilis Cosmetics, voorheen Nailover Nederland. Dit was een webshop gemaakt in Prestashop en bood niet meer de functionaliteit en stabileit die gewenst was. Toen kwam E-wolve in beeld.

We hebben een webshop gebouwd die multifunctioneel is. Naast het feit dat er producten verkocht kunnen worden, gaan er in de toekomst ook cursussen verkocht worden. Cursussen die online te volgen zijn.

www.nobiliscosmetics.nl

Wil jij ook een recruitment website?

Wil jij ook een website waarop jij vacatures kan tonen die je in beheer hebt of vacatures specifiek voor jouw organisatie? Neem dan nu contact met ons op.