NurtureGoods

NurtureGoods ontzorgt ouders met haar producten van hoogwaardige kwaliteit die tijdswinst en comfort opleveren. Daarnaast willen zij ouders zo goed mogelijk op weg helpen door de juiste informatie aan te bieden. Hun missie luidt: “het nieuwe leven het beste geven door de behoeftes moeder en kind serieus te nemen”. Zij werken vanuit drie kernwaarden: ontwikkeling, aandacht, en ontzorgen. Deze kernwaarden vormen de identiteit van NurtureGoods.

Een nieuwe website voor NurtureGoods

NurtureGoods had al een website in WordPress, maar was niet helemaal tevreden met het design en de werking ervan. Zij benaderden ons met de uitdaging een nieuw, fris design te maken. Dat design moest passen bij hetgeen NurtureGoods wil uitstralen: ontwikkeling, aandacht en ontzorgen. Daarnaast kregen we de aandacht om blogs zo makkelijk mogelijk vindbaar te maken. Er is gekozen voor een speels en zorgzaam design. Het gebruik van de huisstijl kleuren van NurtureGoods zorgt ervoor dat de website zorgzaamheid uitstraalt. Het gebruk van goede foto’s en mooie illustraties, maken de website menselijk. Blogs zijn eenvoudig te vinden via makkelijke overzichten. Middels een ‘floating’ menu rechtsonderin, kan te aller tijde naar de gewenste categorie genavigeerd worden.

Heb je nog meer inspiratie nodig?

Gaan we de uitdaging aan samen?

Ben jij benieuwd of we de uitdaging aan zouden kunnen? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismaking in of neem contact met ons op!

© E-wolve 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Algemene voorwaarden