Renske Reist

Een nieuwe website voor inspirerende reisverhalen voor Renske Reist

Renske Reist

Renske Reist is een platform voor reisverhalen. Er staan blogs op van alle bestemmingen waar Renske Schellekens is geweest, met tips voor eten, uitstapjes en meer! Daarnaast is er ook een reeks artikelen over allerlei reisgerelateerde topics: duurzaamheid, eten, fotografie, op reis en tips.

Renske Reist logo
Nieuwe website voor Renske Reist

Een nieuwe website voor Renske Reist

Belangrijk was dat de website een goede leesbaarheid moest hebben in combinatie met sterke visuele elementen. Fotografie is een belangrijk aspect bij het schrijven van artikelen voor Renske Reist, omdat ze wil dat mensen zowel visueel als tekstueel een duidelijk beeld krijgen van het onderwerp waarover geschreven wordt.

Er is veel met grids gewerkt waarin een foto over de betreffende bestemming of het betreffende onderwerp te zien is. Artikelen worden automatisch weergegeven op de juiste pagina bij het selecteren van een categorie bij het schrijven. Hierdoor is het eenvoudig om blogs te schrijven. Er is daarnaast een blog template gemaakt, zodat elke blog in hetzelfde jasje gestoken wordt.

www.renskereist.nl

 

Wil jij ons ook uitdagen?

Wil jij ook een website? Neem dan contact met ons op. We bieden 3 verschillende pakketten aan en je hebt de mogelijkheid om de website in één keer te betalen, of voor een vast bedrag per maand. Dan betaal je je website in 12 maanden.