Sand in my Shoes

Strand klaar! De zomer komt eraan, je vakantie is geboekt; de hoogste tijd om de perfecte outfit te scoren. Is het hot en happening, geeft het mij de tropical vibe? Met deze mooie kleuren en opvallende prints, krijg je een instant zomers gevoel en spontaan zin in de zon. Om lekker te flaneren langs de boulevard of te chillen in een lounge bar aan je wel verdiende cocktail. Er is altijd wel ergens op de wereld een zonnige exotische bestemming om naar af te reizen. Daar is Jessica begonnen met leuke items te verzamelen. Of het nou kralen zijn of een stukje stof, ze kan er altijd iets moois van creëren. Zo komt haar ervaring in het ontwerpen van sieraden en mode toch van pas. Op Sand in my Shoes koop je leukste ibiza kleding, accessoires, en lichaamsverzorging.

Wat hebben we gedaan?

Sand in my Shoes had al een webshop via mijnwebwinkel, maar merkte dat op het gebied van design en marketingtechnieken er te veel beperkingen aan het systeem zaten. We zijn begonnen met bekijken welke marketingtechnieken we allemaal kunnen toepassen en hoe we dat vertalen naar een webshop voor Sand in my Shoes. Vervolgens hebben we een shop ontworpen en ontwikkeld die past bij de uitstraling van Sand in my Shoes. Omdat alle producten al aanwezig waren in mijnwebwinkel, hebben we ervoor gekozen om deze van mijnwebwinkel naar woocommerce te synchroniseren. Datzelfde hebben we gedaan met de orders en klanten. Op die manier is er voor een soepele overgang gezorgd, zonder enig moment van downtime.

Heb je nog meer inspiratie nodig?

Gaan we de uitdaging aan samen?

Ben jij benieuwd of we de uitdaging aan zouden kunnen? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismaking in of neem contact met ons op!

© E-wolve 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Algemene voorwaarden