School To Your Future

Een nieuwe website voor het jongerenplatform van 2020: STYF!

Persoonlijke ontwikkeling voor jongeren

Reen Blommaert is al een tijdje bezig als coach, persoonlijk ontwikkelaar en communicatie specialist, maar zij droomde al jaren van een platform speciaal voor jongeren. Jongeren van de middelbare school die worstelen met hun zelfvertrouwen en zich graag willen ontwikkelen.

STYF geeft projectweken op scholen voor jongeren en biedt een platform voor jongeren om zich te ontwikkelen op verschillende gebieden en met andere jongeren in contact te komen. Ook worden er goodies en merchandise verkocht die helemaal aansluiten bij het motto: Be you, Be STYF!

Logo School To Your Future
Nieuwe website voor School To Your Future

Een nieuwe website voor STYF

Reen had een duidelijke visie als het gaat om stijl en design. Natuurlijk is het altijd lastig om dat in woorden uit te drukken, dus we hebben getracht deze vertaalslag zo goed mogelijk te maken. Een stijl die urban is en aansluit bij de stijl van de gemiddelde jongere.

We zijn erg blij met hoe deze website is geworden. En er zit nog een hoop in het verschiet met het uitbreiden van het platform. More to come!

www.schooltoyourfuture.nl

 

Wil jij ons ook uitdagen?

Wil jij ook een website? Neem dan contact met ons op. We bieden 3 verschillende pakketten aan en je hebt de mogelijkheid om de website in één keer te betalen, of voor een vast bedrag per maand. Dan betaal je je website in 12 maanden.