Sinis

Een LinkedIn company page voor Sinis

Sinis Advies, ontwerp en implementatie

Sinis Advies, Ontwerp en Implementatie is een ISO 9001 gecertificeerd technisch adviesbureau. Sinds haar oprichting in 1968, is Sinis als onafhankelijke partner gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen en implementeren van elektrotechnische, werktuigkundige, beveiligings- en transportinstallaties. De kracht van Sinis is het vermogen om te denken vanuit de behoefte van haar opdrachtgever. Iedere opdracht wordt als een uniek project gezien en vraagt om de juiste visie, ervaring en expertise.

Sinis Advies, ontwerp en implementatie

LinkedIn bedrijfspagina voor Sinis

Sinis wilde graag een bedrijfspagina op LinkedIn, zodat zij, zoals ze op Facebook al deden, aan de buitenwereld konden laten zien waar ze mee bezig waren en andere nieuwsberichten rondom het bedrijf konden delen. E-wolve heeft de company page ingericht en gezorgd voor beeldmateriaal. Daarnaast is er een handleiding geschreven voor alle medewerkers, zodat zij hun profiel konden koppelen aan de bedrijfspagina.

Wil jij ons ook uitdagen?

Wil jij dat wij jou ook gaan helpen met social media? Of wil je dat we je ergens anders mee helpen? Neem dan contact met ons op!