Stichting Tanya (Cycle 2 Ukraine)

5 dagen na de Russische invasie in Oekraïne in februari 2022 reed Dave vanuit zijn woonplaats Tilburg naar de Pools/Oekraïense grens. Dankzij donaties van vrienden, familie en bekenden deelde hij aan de grens voedsel en drinkwater uit aan Oekraïners die op dat moment hun land ontvluchten. Dankzij media-aandacht van o.a. het RTL Nieuws en Omroep Brabant kon Dave zijn werk voortzetten en uitbreiden. Hij opende in de Poolse stad Krakau een fruitbar. Van 11 maart tot 19 mei werden hier dagelijks 1000 fruitsalades gemaakt en gratis uitgedeeld aan Oekraïners.

Een nieuwe website voor Stichting Tanya

Toen Dave met zijn verhaal bij ons kwam, wilden we hem dolgraag helpen zijn stichting wat meer onder de aandacht te brengen. We zijn meteen aan de slag met het bedenken van een Logo en het visualiseren van een concept voor de website. Belangrijk was dat de website in meerdere talen beschikbaar moest zijn, vanwege het internationale karakter van de acties van de stichting. Daarnaast was het natuurlijk belangrijk dat mensen via de website hun donaties kunnen doen. Dat hebben we mogelijk gemaakt middels een formulier. Mensen kunnen aangeven eenmalig of terugkerend te willen doneren en kunnen dat in verschillende valuta doen. Wij wensen Stichting Tanya enorm veel succes!

Heb je nog meer inspiratie nodig?

Gaan we de uitdaging aan samen?

Ben jij benieuwd of we de uitdaging aan zouden kunnen? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismaking in of neem contact met ons op!

© E-wolve 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Algemene voorwaarden