TrueTalent

Met jarenlange ervaring en een diepgaand begrip van de vakgebieden IT, finance, HR, sales en marketing is TrueTalent vastberaden jou te helpen bij het vinden van de perfecte match. Met een passie voor talentbemiddeling en een persoonlijke benadering staan ze altijd klaar om naar jou te luisteren. Ze geloven sterk in het opbouwen van langdurige relaties met zowel opdrachtgevers als werkzoekenden. Bij TrueTalent draait alles om kwaliteit, niet om kwantiteit.

Wat hebben we gedaan

We zijn begonnen met het ontwerpen van een Logo en daarbij behorend briefpapier, e-mailhandtekeningen, social media templates. Op die manier hebben we ervoor gezorgd dat de huisstijl over alle kanalen uniform geuit kan worden. Vervolgens zijn we gestart met het ontwikkelen van de website. Uiteraard hebben we hier de huisstijl als basis genomen in het webdesign. Ook hebben we hier een koppeling gelegd met het recruitmentsysteem wat TrueTalent gebruikt, Bullhorn. Vacatures die via Bullhorn worden gepubliceerd naar de website, worden automatisch ingeladen en getoond in het overzicht. Bij dat overzicht hebben we filters aangemaakt. Ten slotte hebben we een sollicitatieformulier gebouwd die altijd weergeeft op welke vacature nu precies gesolliciteerd is. Ook middels conditionele logica, laten we de betreffende recruitment consultant zien bij de vacature.

Heb je nog meer inspiratie nodig?

Gaan we de uitdaging aan samen?

Ben jij benieuwd of we de uitdaging aan zouden kunnen? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismaking in of neem contact met ons op!

© E-wolve 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Algemene voorwaarden