Uw Tuin Shop

Uwtuinshop zorgt ervoor dat je kan genieten in jouw tuin! Jouw tijd is kostbaar en deze wil je dan ook goed besteden. Als je tijd over hebt, wil je op je eigen manier van jouw tuin genieten. Maar waar begin je met het onderhoudsvrij maken van jouw tuin? Zij begrijpen dat je dankzij de vele producten op de markt, door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben ze al veel werk voor je uit handen genomen. Naar alle materialen waar ze voor gekozen hebben is grondig onderzoek gedaan. Alle producten die zij aanbieden helpen je om snel en eenvoudig, optimaal te kunnen gaan genieten van jouw tuin.

Wat hebben we gedaan?

Uwtuinshop was op zoek naar een webshop met een aantal functionaliteiten. Zo moest het mogelijk zijn om je in te schrijven op de nieuwsbrief, waardoor we een koppeling met Mailchimp hebben gemaakt. Ook hebben ze vaak zakelijke klanten, waardoor het handig is om een B2B-portaal te hebben, waarin per klant prijsafspraken vastgelegd kunnen worden. Ten slotte, is er een calculator gecreëerd, die uitrekent hoeveel voegmateriaal je nodig hebt. Op die manier helpen we de klant precies te berekenen hoeveel hij/zij moet bestellen.

Heb je nog meer inspiratie nodig?

Gaan we de uitdaging aan samen?

Ben jij benieuwd of we de uitdaging aan zouden kunnen? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismaking in of neem contact met ons op!

© E-wolve 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Algemene voorwaarden