Vroeg Pieken

In de zomer van 2018 is het idee voor Vroeg Pieken ontstaan. Het was een zomeravond en Isabel & Marit genoten, zoals velen, buiten op het terras van de zon. Al pratend over de rest van de plannen die avond ontstond er bij hen een vraag. Waarom zijn er zo weinig feestjes waar je aan het begin van de avond al naartoe kunt gaan? Hun avond is uiteindelijk anders verlopen dan ze hadden gedacht. Ze zijn aan de slag gegaan met hun eigen wens: een toegankelijk feestje vroeg op de avond. Vroeg Pieken organiseren zij voor jullie, maar de avond maken we samen!

Een redesign voor Vroeg Pieken

Vroeg Pieken kwam bij ons met de vraag of we bepaalde zaken aan hun huidige website konden aanpassen. Dat konden we natuurlijk doen, maar we zagen dat de back-end niet zo vriendelijk werkte als dat wij gewend zijn van onze websites. Daarom hebben we een voorstel gedaan om het wat grootser aan te vliegen: een redesign met een gebruiksvriendelijkere back-end. En dat is wat we gedaan hebben. We hebben de huidige stijl als uitgangspunt genomen en de website gemoderniseerd. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat het makkelijker is om pagina’s aan te maken en te wijzigen en hebben we Vroeg Pieken ook van een training voorzien hiern. Wij wensen Vroeg Pieken enorm veel feestplezier en succes!

Heb je nog meer inspiratie nodig?

Gaan we de uitdaging aan samen?

Ben jij benieuwd of we de uitdaging aan zouden kunnen? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismaking in of neem contact met ons op!

© E-wolve 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Algemene voorwaarden