Select Page

Recruitment website laten maken

Wil jij een nieuwe website laten maken speciaal voor jouw recruitment? Laat E-wolve een professionele recruitment website bouwen met jouw ATS geïntegreerd.

Carrière websites

Je corporate en recruitment website gesplitst

Steeds meer bedrijven kiezen er voor om het recruitment gedeelte van hun website los te trekken van hun corporate website. Het is immers vaak zo dat de doelgroep van je dienstverlening of producten anders is dan de doelgroep van jouw recruitment.

Met een aparte website voor je recruitment, kan je jouw huisstijl een andere twist geven, je tone-of-voice aanpassen en het gebruik van beeldmateriaal aanpassen, zodat het perfect past bij je wervingsdoelgroep.

ATS geïntegreerd

Klaar voor Google for Jobs

Zelf content toevoegen en aanpassen

Maandelijks support & onderhoud mogelijk

Huisstijl ontwerp mogelijk

Nieuwe website laten maken

Ja, ik wil

Ja, ik wil een nieuwe recruitment website!

Het lijkt misschien een moeilijke keuze, maar dat is het eigenlijk niet. Je wil gewoon een mooie, snelle en responsive website.

Samen met jou gaan we kijken naar wat ‘mooi’ is. Wij zorgen er voor dat de website volledig responsive is en snel geladen wordt via alle type verbindingen.

Heb jij al een website en ben je op zoek naar support en onderhoud? Klik dan hier!

Vrijblijvend een afspraak maken?

Wil je eens vrijblijvend sparren over online marketing of over websites? Neem dan contact met ons op en we plannen een sessie in. Kom maar op!