Select Page

Webshop laten maken?

Wil jij jouw webshop laten maken door professionals met wie je kan praten? Ga dan voor onze all-in oplossing waarin we jouw nieuwe website van A tot Z verzorgen.

All in oplossing voor webshops

Jouw webshop laten maken door E-wolve?

Een webshop laten maken? Kies voor E-wolve. Webshops zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de online wereld. We zien dat steeds meer mensen hun producten online kopen. Ook zie je steeds meer lokale winkels een webshop opzetten. Daarmee geef je je zelf namelijk de mogelijkheid om je producten in één klap internationaal aan te bieden.

Belangrijk bij het ontwikkelen van een webshop is dat er gekeken wordt naar de conversiepaden van een bezoeker. Hoe zorg je er voor dat de persoon zo snel mogelijk het juiste product kan vinden, overtuigd raakt om tot aankoop over te gaan en dan ook zo makkelijk en snel mogelijk zijn bestelling kan afrekenen.

Een all-in oplossing waarin we je totaal ontzorgen

Uitgebreide workshop

Volledig design op maat door professionals

Fotoshoot voor nieuwe beelden

Doorontwikkeltraject mogelijk

Geen bijkomende kosten

En dan?

Hoe gaan we te werk

Wanneer je besluit om jouw webshop te laten maken door E-wolve, starten we met een uitgebreide workshop. Deze workshop zorgt ervoor dat we precies in kaart brengen hoe we jouw nieuwe webshop gaan ontwikkelen. Op die manier komen we niet voor verrassingen te staan. We gaan in 2 uur tot de essentie van jouw organisatie komen. Ook behandelen we de customer journey, zodat we de webshop daarop perfect kunnen afstemmen. Dat gaat je uiteindelijk een optimale conversie opleveren! We bespreken wat we ‘mooi’ vinden, zodat we de nieuwe webshop natuurlijk ook mooi kunnen maken, geheel passend in de huisstijl van jouw organisatie.

Vervolgens gaan we aan de slag met het design. We zorgen ervoor dat dit aansluit op je bestaande huisstijl of je nieuwe huisstijl. De workshop heeft de basis gelegd voor dit design. Er zal een toetsing plaatsvinden door een externe design agency. Op die manier ben je zeker van kwaliteit!

Tijdens het ontwikkelen van de webshop, hebben we 1 keer in de 1 of 2 weken een meeting waarin we de voortgang van de ontwikkeling bespreken. Je hebt dan de mogelijkheid om feedback te geven om hetgeen wat we tot dan toe hebben gebouwd. Op die manier kunnen we altijd op tijd bijsturen indien nodig.

Even in het kort

Webshops bij E-Wolve zijn:

Een all-in oplossing waarin je totaal ontzorgt wordt

Snel en geoptimaliseerd

Gebruiksvriendelijk, op zowel mobiel als tablet

Gericht op conversie

Inclusief betalingsmogelijkheden

Vindbaar, zodat jij jouw klanten kunt bereiken

En natuurlijk veilig

Hoe denken anderen?

Klanten die jou voorgingen

heb je nog vragen?

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het om een webshop bij jullie te laten ontwikkelen?

Gemiddeld gezien duurt het zo’n 2 tot 3 maanden. Het is afhankelijk van hoeveel zaken veranderen gedurende het traject en hoe snel alle zaken aangeleverd kunnen worden door jou.

Bieden jullie ook onderhoud aan?

Jazeker. Je hebt de mogelijkheid om support & onderhoud af te nemen na livegang. Dit kan al vanaf €39 per maand, eventueel inclusief hosting. Dit abonnement is perfect als je niet veel wijzigingen op je website hebt, maar wel zeker wil zijn van de veiligheid en werking van je webshop. Wil je echt je webshop optimaliseren? Dan is een doorontwikkeltraject echt iets voor jou.

Kunnen jullie ook hosting regelen?

Yes, je kan je hosting ook door E-wolve laten regelen. Afhankelijk van de omvang van je webshop, bepalen wat voor pakket bij je zou passen. Neem je een support & onderhoudsabonnement af? Dan zit de hosting daarin bij inbegrepen!

Wat kost het om een webshop bij jullie te laten maken?

Onze webshops worden binnen dit traject voor €6.950 excl. btw ontwikkeld. Simple as that.

Waar bouwen jullie je webshop in?

We bouwen onze webshops altijd met WooCommerce. Dit is de meest gebruikte e-commerce plugin ter wereld en erg gebruiksvriendelijk. We zorgen ervoor dat je zelf ook aan de slag zou kunnen met je webshop namelijk.

Ben jij klaar om All-In te gaan?

Wil jij jouw webshop een niveau hoger tillen of eens vrijblijvend sparren over online marketing? Plan dan een kennismaking in door op onderstaande knop te drukken. Kun je gelijk een half uur met me sparren. Kom maar op!