Webshop laten maken?

Ben je op zoek naar meer dan een goede webshop bouwer? Een partner die met je meegroeit en in jouw taal met je praat?

Webshop laten maken

Jouw webshop laten maken door E-wolve?

Een webshop laten maken met een goede webshop bouwer? Ja inderdaad met, niet door. We zijn een webshop bouwer die in jou taal praat. Niks over ingewikkelde HTML, CSS of Javascript. Daarover praten we wel met ons team.

Belangrijk bij het ontwikkelen van een webshop is dat er gekeken wordt naar de conversiepaden van een bezoeker. Hoe zorg je er voor dat de persoon zo snel mogelijk het juiste product kan vinden, overtuigd raakt om tot aankoop over te gaan en dan ook zo makkelijk en snel mogelijk zijn bestelling kan afrekenen. Dat doen we allemaal door de Eisenberg Hierarchy of Optimization en de 7 overtuigingsprincipes van Cialdini toe te passen. 

Een all-in oplossing waarin we je totaal ontzorgen

Een partner met wie je écht kan praten

Uitgebreide kick-off workshop

Design op maat dat aansluit op jouw huisstijl

Inclusief fotoshoot voor nieuwe (product)foto's

Traject met doorontwikkeling

Vooraf weten wat je betaalt

Hoe gaan we jouw webshop bouwen?

Wanneer je besluit om jouw webshop te laten maken door E-wolve, starten we met een uitgebreide workshop. Deze workshop zorgt ervoor dat we precies in kaart brengen hoe we jouw nieuwe webshop gaan ontwikkelen. Op die manier komen we niet voor verrassingen te staan. We gaan in 2 uur tot de essentie van jouw organisatie komen. Ook behandelen we de customer journey, zodat we de webshop daarop perfect kunnen afstemmen. Dat gaat je uiteindelijk een optimale conversie opleveren! We bespreken wat we ‘mooi’ vinden, zodat we de nieuwe webshop natuurlijk ook mooi kunnen maken, geheel passend in de huisstijl van jouw organisatie.

Vervolgens gaan we aan de slag met het design. We zorgen ervoor dat dit aansluit op je bestaande huisstijl of je nieuwe huisstijl. De workshop heeft de basis gelegd voor dit design. 

Tijdens het ontwikkelen van de webshop, hebben we 1 keer in de 1 of 2 weken een meeting waarin we de voortgang van de ontwikkeling bespreken. Je hebt dan de mogelijkheid om feedback te geven om hetgeen wat we tot dan toe hebben gebouwd. Op die manier kunnen we altijd op tijd bijsturen indien nodig.

Webshops bij E-Wolve zijn:

N

Een all-in oplossing waarmee je totaal ontzorgt wordt

N

Geoptimaliseerd in conversie

N

Razendsnel

N

Makkelijk te gebruiken, voor zowel de klant als voor jou!

N

Zoekmachine geoptimaliseerd, voor een goede vindbaarheid

N

En natuurlijk veilig

Werk waar we trots op zijn.

Klanten die jou voorgingen

Ben jij klaar om all-In te gaan?

Wil jij jouw website een niveau hoger tillen of eens vrijblijvend sparren over online marketing? Plan dan een kennismaking in door op onderstaande knop te klikken. Kunnen we een half uur sparren. Kom maar op!

Veelgestelde vragen