Selecteer een pagina

Website laten maken?

Ben je op zoek naar meer dan een goede website bouwer? Een partner die met je meegroeit en in jouw taal met je praat?

Jouw website laten maken door E-wolve?

Een website laten maken mét een goede websitebouwer, in plaats van door een websitebouwer? Huh?!🤔Wij zijn een website bouwer met wie je kan praten. We gaan alleen samenwerkingen aan voor groei!💪

Samen met jou gaan we bepalen hoe jouw ideale klant zich gedraagt online en hoe we ervoor kunnen zorgen dat jouw website daar perfect op inspeelt. Op die manier gaat jouw website gegarandeerd voor meer klanten zorgen. Tenzij je dat niet wil natuurlijk…

 

Een all-in oplossing waarin we je totaal ontzorgen

Een partner met wie je écht kan praten

Uitgebreide kick-off workshop

Design op maat dat aansluit op jouw huisstijl

Inclusief een fotoshoot voor nieuwe beelden

Vooraf weten wat je kwijt bent

Hoe gaat E-wolve website ontwikkeling te werk

Hoe gaan we te werk?

Wanneer je besluit om jouw website te laten maken met E-wolve, starten we met een uitgebreide workshop. Deze workshop zorgt ervoor dat we precies in kaart brengen wat er ontwikkeld moet gaan worden. Op die manier komen we niet voor verrassingen te staan. We gaan in 2 uur tot de essentie van jouw organisatie komen. Ook behandelen we de klantreis, zodat we de website daarop perfect kunnen afstemmen. Dat gaat je uiteindelijk klanten opleveren! We bespreken wat we ‘mooi’ vinden, zodat we de nieuwe website natuurlijk ook mooi kunnen maken, geheel passend in de huisstijl van jouw organisatie.

Vervolgens gaan we aan de slag met het design. We zorgen ervoor dat dit aansluit op je bestaande huisstijl of je nieuwe huisstijl. De workshop heeft de basis gelegd voor dit design. Er zal een toetsing plaatsvinden door een externe design agency. Op die manier ben je zeker van kwaliteit!

Tijdens het ontwikkelen van de website, hebben we 1 keer in de 1 of 2 weken een meeting waarin we de voortgang van de ontwikkeling bespreken. Je hebt dan de mogelijkheid om feedback te geven om hetgeen wat we tot dan toe hebben gebouwd. Op die manier kunnen we altijd op tijd bijsturen indien nodig.

Websites bij E-Wolve zijn:

N

Een all-in oplossing waarmee je totaal ontzorgt wordt

N

Winstgevend

N

Snel en geoptimaliseerd

N

Gebruiksvriendelijk, op zowel mobiel als tablet

N

Vindbaar, zodat jij jouw klanten kunt bereiken

N

En natuurlijk veilig

Websites waar we trots op zijn

  Klanten die jou voorgingen

  Ben jij klaar om All-In te gaan?

  Wil jij jouw website een niveau hoger tillen of eens vrijblijvend sparren over online marketing? Plan dan een kennismaking in door op onderstaande knop te klikken. Kunnen we een half uur sparren. Kom maar op!

  Veelgestelde vragen

  Hoe lang duurt het om een website bij jullie te laten ontwikkelen?

  Gemiddeld gezien duurt het zo’n 2 tot 3 maanden. Het is afhankelijk van hoeveel zaken veranderen gedurende het traject en hoe snel alle zaken aangeleverd kunnen worden door jou.

  Bieden jullie ook onderhoud aan?

  Jazeker. Je hebt de mogelijkheid om support & onderhoud af te nemen na livegang. Dit kan al vanaf €39 per maand, eventueel inclusief hosting. Dit abonnement is perfect als je niet veel wijzigingen op je website hebt, maar wel zeker wil zijn van de veiligheid en werking van je website. Wil je echt je website optimaliseren? Dan is een doorontwikkeltraject echt iets voor jou.

  Kunnen jullie ook hosting regelen?

  Yes, je kan je hosting ook door E-wolve laten regelen. Afhankelijk van de omvang van je website, bepalen wat voor pakket bij je zou passen. Neem je een support & onderhoudsabonnement af? Dan zit de hosting daarin bij inbegrepen!

  Waar bouwen jullie je websites in?

  We bouwen onze websites altijd in WordPress. Dat is het meest gebruikte CMS (content management systeem) ter wereld en erg gebruiksvriendelijk. We zorgen ervoor dat je zelf ook aan de slag zou kunnen met je website namelijk.