0620559459 info@ewolve.nl

Support & Onderhoud

Er zeker van zijn dat jouw website altijd live en veilig is? Laat je website door E-wolve onderhouden en krijg support op alles wat met jouw website of online marketing te maken heeft. 

Altijd veilig online

Support & onderhoud bij
E-wolve

Heb je geen tijd voor of geen idee hoe je jouw website moet onderhouden? Een simpele en tijdsbesparende oplossing is: uitbesteden!

E-wolve biedt een support & onderhoudsabonnement aan, waarbij we jouw website kunnen onderhouden en ondersteuning bieden bij eventuele vragen over je website of het toevoegen van nieuwe functionaliteiten en pagina’s. Bekijk hieronder ons aanbod!

Support & Onderhoud

Volledige support & onderhoud voor jouw website

39 maand

agsdi-check-circle

Up-to-date houden van WordPress/Drupal omgeving

agsdi-check-circle

Up-to-date houden van plugins/modules derde partijen

agsdi-check-circle

Websitebeveiliging togen o.a. hackers

agsdi-check-circle

Onbeperkt vragen stellen over website

agsdi-check-circle

1 uur per maand aan wijzigingen op jouw website!

agsdi-check-circle

Hosting afgenomen via E-wolve? Dan zit dat in jouw support & onderhoud abonnement!

Hoe vaak wordt mijn website geüpdatet?

In principe checken we de website iedere dag op updates. Dat betekent dat we kijken of de WordPress-core geüpdatet moet worden en of thirdparty plugins bijgewerkt moeten worden. Ook dit draagt bij aan een veilige website.

Wat houdt websitebeveiliging in?

We zorgen ervoor dat allerlei bedreigingen gecontroleerd worden. Bijvoorbeeld: automatisch gebruikers die rondneuzen voor pagina’s om te misbruiken blokkeren, specifieke ip-adressen blokkeren, lokale brute kracht beveiliging, netwerk brute kracht beveiliging, en nog veel meer. Kortom: jouw website is in veilige handen bij ons!

Hoe vaak mag ik om support vragen?

Zo vaak als je wil en nodig hebt. We hanteren geen limiet. Als het gaat om wijzigingen aanbrengen, hanteren we een limiet (binnen het abonnement natuurlijk) van 2 uur per maand.

Wat voor vragen mag ik stellen?

In principe zijn alle vragen welkom! In eerste instantie is je abonnement bedoeld voor onderhoud en support aan je website en zullen de werkzaamheden daar op gericht zijn, maar alle vragen met betrekking tot online marketing zijn van harte welkom! We helpen je graag laughing

Kan ik een abonnement afnemen als jullie niet mijn website hebben ontwikkeld?

Ja dat kan. Zolang je gebruik maakt van een recente versie van WordPress of Drupal en deze op een goede manier is ontwikkeld. Dat wil zeggen dat er niet gesleuteld is aan de kern van het CMS zelf. 

Vrijblijvend een afspraak maken?

Wil je eens vrijblijvend sparren over online  marketing of over websites? Neem dan contact met ons op en we plannen een sessie in. Kom maar op!